1. optimizacija spletnih strani je najbolj pomemben dejavnik, ki vpliva na vse nadaljnje rezultate

    Optimizacija spletnih strani

    Optimizacija spletnih strani po praksah, ki jih predlaga Google in na osnovni desetlenih izkušenj in podatkov o vedenju uporabnikov. Rezultati zajamčeni.

    Analiza in ponudba

Optimizacija spletnih strani

Pridobivajte organski promet na svojo spletno stran in povečajte stopnjo konverzij

Optimizacija spletnih strani je najpomembnejši element poslovanja na spletu. Je temelj vseh nadaljnjih spletnih procesov, od oglaševanja do vsebinskega in inbound marketinga. Področje optimizacije spletnih strani pa je dokaj široko in zajema več dokaj različnih si procesov.

Optimizacija spletnih strani je najbolj pomemben dejavnik, ki vpliva na vse nadaljnje rezultate

Optimizacija spletnih strani je nujna osnova, še preden se odločimo za katerekoli aktivnosti na spletu. Razlika je namreč v rezultatih, ki jih dosežemo, če obiskovalce pripeljemo na optimizirano ali na ne-optimizirano spletno stran.

40% uporabnikov zapusti spletno stran, ki za nalaganje potrebuje več kot 3 sekunde.

Omenjeni primeri se nanašajo le na hitrost spletne strani, ki pa je glavni element optimizacije spletnih strani, saj lahko najbolj odvrača obiskovalce.

1 sekunda zamude pri odzivnost spletne strani povzroči 7% padec konverzij.

Dovolj je že ena sekunda, kar je v praksi lahko posledica ene prevelike fotografije ali določenega zamika pri odzivu strežnika. Še bolj je hitrost pomembna na mobilnih napravah.

Preberite si, kaj je optimizacija spletnih strani in kako lahko preverite rezultate optimiziranosti vaše spletne strani.

Kako optimiziramo spletno stran?

Optimizacije spletnih strani se lotimo pri zelo osnovnih procesih, to je na strežniku. Pomembno je, da so baze na strežniku urejene, predvsem pa to, da je ta dovolj zmogljiv, glede na zahteve spletne strani in prometa. Biti mora prilagojen platformi na kateri deluje spletna stran.

Uredimo najprej vse tisto, kar je nujno iz vidika uporabnika in zahtev, ki jih imajo iskalniki.

Optimizacija spletnih strani za mobilne naprave

Spletne strani optimiziramo za mobilne naprave v dveh pogledih. Optimizacija spletne strani najprej zajema izboljšanje uporabnosti to je izkušnje uorabnika s spletno stranjo. V drugem delu prilagodimo elemente tudi zahtevam Google iskalnika, tako da prepozna vašo spletno stran kot optimizirano za mobilne naprave.

Optimizacija hitrosti spletne strani

Poskrbimo da dosežemo najvišje možne hitrosti spletnih strani (na podlagi orodij GT metrics, Pingdom in Google Pagespeed). Rezultati orodja Google pagespeed ključno vplivajo pri uvrstitvi na Googlu.

Optimizacija vsebine spletne strani

Vsebina je tisto, kar uporabnik vidi, tisto, kar ga nagovori. Vaša vsebina je prvi stik z uporabnikom ne šele, ko zaide na vašo spletno stran, temveč že takrat, ko v Googlu zagleda vaš zadetek. S pravimi besedili in skrbno izbranimi ciljnimi ključnimi besedami poskrbimo za najvišja razmerja med kliki in prikazi. V celoti uredimo besedila, slike in opise za iskalnike.

Z vrhunskim pristopom

ohranjamo dostopne cene in dosegamo vrhunske rezultate pri optimizaciji spletnih strani

WordPress platforma je izredno prijazna iskalnikom, obenem nudi relativno nizke stroške izdelave ter visoko prilagodljivost potrebam podjetij. Poleg tega lahko upravljate stran v lastni režiji, izvajate spremembe ipd. ali pa koristite vodenje spletne strani zunanjih izvajalcev, po dostopni ceni.

Poskrbimo za optimalno okolje vašega spletnega mesta, da lahko deluje karseda hitro in nemoteno. Z zasebnimi VPS – NGINX strežniki dosežemo zanesljivost, visoke rezultate pri hitrosti strani in ohranjamo minimalno porabo sredstev na strežniku.

Uredimo postopek optimizacije hitrosti strani za najhitrejše delovanje: Minifikacija JS in CSS, Cachiranje za brskalnik, Cachiranje strani, Vzpostavitev CDN, …

Naše spletne strani imajo že v osnovi narejene popolnoma vse meta opise, to je: Meta opisi besedil, Meta opisi strani, Meta opisi slik, …

Izdelujemo spletna mesta, ki so že v okviru izdelave optimizirana na naslednjih področjih: Baze na strežniku optimizirane (minimalna poraba prostora), Nginx http, Opcode: Zend opcache, Disk cache, SSL certifikat (po želji), …

Uredimo vse za prilagoditev mobilnim napravam: Nastavitev za AMP (accelerated mobile pages), Optimizacija (velikosti) slik, Retina slike za različne ekrane, …

Naši partnerji

Zagotavljamo vrhunske storitve po cenah, ki so smiselne glede na promet in investicije podjetij. Za vsako poiščemo ustrezno razmerje in pot, ki ustreza tako, da je dolgoročno smiselno in donosno. Prepričajte se sami.

elementare-oglasevanje
pancopy-oglasevanje
natural-earth-oglaševanje
prava-klima-oglaševanje
ream-oglaševanje
prava-poravnava-oglaševanje
grinsot-oglasevanje
intera-oglasevanje
gore-ljudje-spletno-oglasevanje
venge-spletno-oglasevanje
databox-oglasevanje

Cenik za optimizacijo spletnih strani

Naše cene so dostopne in v skupnem seštevku za vsaj 50% nižje od večine konkurenčnih ponudb. Ne zato, ker bi ne dosegale enakega nivoja, pač pa zato, ker delamo maksimalno učinkovito, varčujemo s klici in sestanki, za povrh vsega pa ne plačujete nepotrebnih vmesnih agencij in posameznikov.

Vendar ne skrbite, poskrbimo, da razumemo vaše želje 100% preden se lotimo dela.

Cene za optimizacijo spletnih strani predlagamo po skrbnem pregledu in analizi spletne strani. Določimo tudi ključne besede, ki so za vaše podjetje najbolj pomembne in, ki vam bodo prinašale najvišji donos.
Izdelujemo spletne strani, ki so že v osnovi optimizirane za uporabniško izkušnjo, hitrost in iskalnike. Tako lahko vaša spletna stran takoj pridobiva visoke uvrstitve, vi plačate manj (saj ni potrebno popravljati dela, ki je že bilo opravljeno) in začnete za aktivnostmi na spletu.

Stopite v stik

Dogovorite se za sestanek ali naročite povratni klic za informacije o izdelavi SEO spletnih strani.

Z oddajo teh podatkov se strinjate s tem, da jih hranimo in obdelujemo z namenom priprave ponudbe oz. izvedbe naročila.