Kaj je Google Ads oglaševanje

Naj vas stranke opazijo takrat, ko iščejo tisto, kar ponujate. Plačajte samo, kadar uporabnike zanimate in ti kliknejo vaš oglas, s tem pa obiščejo vašo spletno stran ali vas pokličejo.

Google Adwords oglaševanje uporablja več kot milijon podjetij. Z razlogom. Po eni strani vam omogoča da komunicirate le s potencialnimi kupci globalno. Po drugi strani jih lahko nagovarjate le v času, ko jih zanimate. Poleg tega, plačate “po učinku” torej po kliku, ki ga želite.

Vse dogajanje pa lahko tudi spremljate. V živo ali za pretekla obdobja lahko vidite, kaj deluje, koliko ste zapravili, koliko prodali in koliko ste s tem zaslužili.

google-adwords-oglasevanje-rezultat

Kaj lahko dosežete z Google Adwords

Prvi na Google

Več o tem

Sporočite svojim potencialnim strankam, da je vaše podjetje najbolj pomemben rezultat njihovega iskanja v Googlu

Povečajte prepoznavnost

Več o tem

Google prikazno omrežje & YouTube oglasi in videooglasi, sta najbolj učinkovita načina za gradnjo prepoznavnosti blagovne znamke.

Pospešite prodajo

Več o tem

Koliko ste pripravljeni plačati za prodajo vašega izdelka ali storitve? S pomočjo Google oglaševanja lahko prodamo vaše izdelke tako, da zaslužite več.

Objave o Google oglaševanju

Google Ads Cena


    Z oddajo obrazca soglašate z obdelavo osebnih podatkov.

    Povprašaj za ceno

    Pridobi cene klikov in

    obseg iskanj za ključne besede

    Google Adwords cena je odvisna od cene klikov (in števila), ter od obsega oglaševanja (števila izdelkov). Vsekakor pa stranka lahko sama določi znesek, ki ga želi investirati v Google oglase. Priporočeno je, da se na mesečni ravni doseže vsaj 500 klikov, kar dosežemo že za 149 € / mesec