Izdelava dobrih spletnih strani

Spletne strani, ki dosegajo visoke položaje na iskalnikih

in zagotavljajo vrhunsko uporabniško izkušnjo

Naročite izdelavo spletne strani

Razumevanje nakupnega procesa in poznavanje preko 200 dejavnikov, ki vplivajo na Google položaje, zagotavlja dobro zasnovo za postavitev spletne strani za vrhunske rezultate.

Izdelava spletnih strani za podjetja, ki s spletom mislijo resno. Zagotovimo vrhunsko zasnovo, ki temelji na analizi, marketing strategijo & izvedbo ter 1. pozicije na Google.

Zahtevajte ponudbo po meri
  Izdelava spletnih strani

  Nudimo izdelavo tehnično dovršenih spletnih strani, katerim v zasnovi implementiramo vse potrebno za optimizacijo in so pripravljene na izvajanje nadaljnje optimizacije in pridobivanje položajev na iskalnikih ter plačane oglase.

  Optimizacija hitrosti spletne strani

  V zasnovi poskrbimo, da je spletna stran hitra tako v ``rokah`` uproabnika, kot tudi po Google Pagespeed. Naše strani dosegajo PS rezultat hitrosti minimalno 85/100

  Optimizacija vsebine spletne strani

  Zasnujemo strukturo spletne strani in podstrani, na osnovi volumna iskanj v Google. Dodamo in izboljšamo vsebino, da je berljiva in jasno cilja na najbolj primerne ključne besede.

  Mobilna uporabnost in konverzije

  Dodatno prilagodimo posamezne elemente spletne strani uporabnosti za mobilne naprave in za višje stopnje konverzije.

  Cenik

  Dobre spletne strani po dostopni ceni in vrhunske spletne strani po dobri ceni.

  Več o ceni izdelave spletne strani

  Napredne spletne strani
  590
  Naroči
  Wordpress
  Analiza iskanj
  SEO zasnova strani
  Glavna stran
  Do 10 podstrani (kontakt, storitev, ..)
  Optimizirane spletne stran
  920
  Naroči
  Analiza iskanj in konkurentov
  SEO analiza in zasnova
  Glavna stran + 3 "landing" strani
  Do 10 podstrani
  7500 znakov besedila napišemo mi
  Izboljšave besedil in fotografij
  10 kakovostnih zunanjih povezav

  Izdelava spletnih strani, ki dosegajo visoke položaje na iskalnikih in nudijo odlično uporabniško izkušnjo

  Izdelava spletnih strani je zelo pomemben proces, saj je spletna stran osnova, ki vpliva na vse kasnejše procese spletnega poslovanja. Dobra spletna stran omogoča podjetju, da hitreje doseže položaje na Google iskalniku in obenem zagotavlja višjo stopnjo konverzije.
  Izdelava spletnih strani je najbolj pomemben dejavnik, ki vpliva na vse nadaljnje rezultate. Izdelava spletnih strani je nujna osnova, še preden se odločimo za katerekoli aktivnosti na spletu. Razlika je namreč v rezultatih, ki jih dosežemo, če obiskovalce pripeljemo na optimizirano ali na ne-optimizirano spletno stran.
  40% uporabnikov zapusti spletno stran, ki za nalaganje potrebuje več kot 3 sekunde.
  Omenjeni primeri se nanašajo le na hitrost spletne strani, ki pa je glavni element optimizacije spletnih strani, saj lahko najbolj odvrača obiskovalce.
  1 sekunda zamude pri odzivnost spletne strani povzroči 7% padec konverzij.
  Dovolj je že ena sekunda, kar je v praksi lahko posledica ene prevelike fotografije ali določenega zamika pri odzivu strežnika. Še bolj je hitrost pomembna na mobilnih napravah.

  Kakšen je postopek izdelave spletnih strani

  • 1

   Analiza trga in iskanj

   Da bi se usmerili na prave ključne besede in učinkovito predstavili ponudbo, moramo najprej razumeti, kako poslujete, prodajate in kako vas na spletu iščejo kupci. Tako pripravimo načrt, analizo iskanj in predlagamo temo spletne strani ...

  • 2

   Svetovanje

   Razumevanje zahtev in želja strank ter uskladitev je dejavnik, ki vpliva na to, kako bo podjetje zadovoljno z izdelavo spletne strani. Poskrbimo, da razumemo želje podjetij in obenem usmerjamo te želje in zahteve, da so smiselno umeščene na splet in koristne za podjetje.

  • 3

   Izbira grafične predloge spletne strani

   Uskladimo načrt z analizo in željami ter predlagamo možne vizualne rešitve, predloge za izdelavo spletne strani, od katerih stranka izbere tisto, ki ji najbolj ustreza. To predlogo namestimo in jo prilagodimo ter vanjo vnesemo vsebino in izvedemo optimizacijo spletne strani.

  • 4

   Izboljšave in popravki

   Izdelano spletno stran posredujemo v vpogled in izvedemo spremembe, ki jih stranka želi uvesti. Zatem predlagamo nadaljnje postopke za optimizacijo, vzdrževanje in načine pridobivanja novih kupcev.

  Projekti

  Vas zanima? Stopite v stik!

  Naše cene so dostopne in v skupnem seštevku za vsaj 50% nižje od večine konkurenčnih ponudb. Ne zato, ker bi ne dosegale enakega nivoja, pač pa zato, ker delamo maksimalno učinkovito, varčujemo s klici in sestanki, za povrh vsega pa ne plačujete nepotrebnih vmesnih agencij in posameznikov.

  Vendar ne skrbite, poskrbimo, da razumemo vaše želje 100% preden se lotimo dela.

  Naroči