Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani, ki dosegajo visoke položaje na iskalnikih in nudijo odlično uporabniško izkušnjo

Izdelava spletnih strani je zelo pomemben proces, saj je spletna stran osnova, ki vpliva na vse kasnejše procese spletnega poslovanja. Dobra spletna stran omogoča podjetju, da hitreje doseže položaje na Google iskalniku in obenem zagotavlja višjo stopnjo konverzije.

Izdelava spletnih strani je najbolj pomemben dejavnik, ki vpliva na vse nadaljnje rezultate

Izdelava spletnih strani je nujna osnova, še preden se odločimo za katerekoli aktivnosti na spletu. Razlika je namreč v rezultatih, ki jih dosežemo, če obiskovalce pripeljemo na optimizirano ali na ne-optimizirano spletno stran.

40% uporabnikov zapusti spletno stran, ki za nalaganje potrebuje več kot 3 sekunde.

Omenjeni primeri se nanašajo le na hitrost spletne strani, ki pa je glavni element optimizacije spletnih strani, saj lahko najbolj odvrača obiskovalce.

1 sekunda zamude pri odzivnost spletne strani povzroči 7% padec konverzij.

Dovolj je že ena sekunda, kar je v praksi lahko posledica ene prevelike fotografije ali določenega zamika pri odzivu strežnika. Še bolj je hitrost pomembna na mobilnih napravah.

Izdelava spletnih strani

Z vrhunskim pristopom

Google pri uvrščanju spletnih strani upošteva preko 200 različnih dejavnikov. Mi se zavedamo pomena vseh. Dejstvo, da na optimizacijo splentih strani vpliva toliko različnih dejavnikov pa pomeni, da na položaje ne vpliva ena ali nekaj stvari, ki so bistvene ali odločilne, temveč da spletno mesto optimiziramo “po koščkih”, torej po malenkostih in skupaj ustvarimo celoto, ki je uvrščena višje.

ohranjamo dostopne cene in dosegamo vrhunske rezultate pri optimizaciji spletnih strani

Wordpress

Optimizaciji prijazna platforma

WordPress platforma je izredno prijazna iskalnikom, obenem nudi relativno nizke stroške izdelave ter visoko prilagodljivost potrebam podjetij. Poleg tega lahko upravljate stran v lastni režiji, izvajate spremembe ipd. ali pa koristite vodenje spletne strani zunanjih izvajalcev, po dostopni ceni.

VPS / NGINX GOSTOVANJE

Hitro in učinkovito

Poskrbimo za optimalno okolje vašega spletnega mesta, da lahko deluje karseda hitro in nemoteno. Z zasebnimi VPS – NGINX strežniki dosežemo zanesljivost, visoke rezultate pri hitrosti strani in ohranjamo minimalno porabo sredstev na strežniku.

Izdelava hitrosti spletnih strani

Minifikacija, Cache, CDN, ...

Uredimo postopek optimizacije hitrosti strani za najhitrejše delovanje: Minifikacija JS in CSS, Cachiranje za brskalnik, Cachiranje strani, Vzpostavitev CDN, …

Izdelava vsebine spletnih strani

Optimizirana besedila, ključne besede, meta opisi

Naše spletne strani imajo že v osnovi narejene popolnoma vse meta opise, to je: Meta opisi besedil, Meta opisi strani, Meta opisi slik, …

Izdelava strežnika

Opcode: Zend opcache, Disk cache, SSL certifikat (po želji), …

Optimiziramo spletne strani in strežnike na naslednjih področjih: Baze na strežniku optimizirane (minimalna poraba prostora), Nginx http, Opcode: Zend opcache, Disk cache, SSL certifikat (po želji), …

Izdelava za mobilne naprave

AMP, izdelava slik & vsebine za mobile

Uredimo vse za prilagoditev mobilnim napravam: Nastavitev za AMP (accelerated mobile pages), Izdelava (velikosti) slik, Retina slike za različne ekrane, …

Naši partnerji

Zagotavljamo vrhunske storitve po cenah, ki so smiselne glede na promet in investicije podjetij. Za vsako poiščemo ustrezno razmerje in pot, ki ustreza tako, da je dolgoročno smiselno in donosno. Prepričajte se sami.

optimizacija spletnih strani - intera
oven-elektro-maribor-oglaševanje
boba-oglaševanje
optimizacija spletnih strani - klima
optimizacija spletnih strani - kamin
ream-oglaševanje
optimizacija-spletnih-strani-elementare

Cenik za izdelavo spletnih strani

Naše cene so dostopne in v skupnem seštevku za vsaj 50% nižje od večine konkurenčnih ponudb. Ne zato, ker bi ne dosegale enakega nivoja, pač pa zato, ker delamo maksimalno učinkovito, varčujemo s klici in sestanki, za povrh vsega pa ne plačujete nepotrebnih vmesnih agencij in posameznikov.

Vendar ne skrbite, poskrbimo, da razumemo vaše želje 100% preden se lotimo dela.

Izdelava spletne strani
290
Priprava strežnika & namestitev
Izdelava vstopne strani
Izdelava 4-ih podstrani
Vnos besedil in slik
Ureditev piškotkov in zasebnosti
Izdelava optimizirane spletne strani
680
Priprava strežnika & namestitev (VPS in NGINX)
Izdelava vstopne strani +optimizacija
Izdelava 4-ih podstrani +optimizacija
Optimizacija besedil in slik (alt opisi, meta opisi, ...)
Ureditev piškotkov in zasebnosti (Anonymized IP)
Pisanje besedil za splet
140 €
7500 znakov
7500 znakov (s presledki)
SEO prilagojena besedila
Zanimiva in uporabna za uporabnike
Notranje povezave v besedilih
Zagotovljena rast položajev

Kakšen je postopek izdelave spletnih strani

 • 1

  Analiza trga in iskanj

  Da bi se usmerili na prave ključne besede in učinkovito predstavili ponudbo, moramo najprej razumeti, kako poslujete, prodajate in kako vas na spletu iščejo kupci. Tako pripravimo načrt, analizo iskanj in predlagamo temo spletne strani ...

 • 2

  Svetovanje

  Razumevanje zahtev in želja strank ter uskladitev je dejavnik, ki vpliva na to, kako bo podjetje zadovoljno z izdelavo spletne strani. Poskrbimo, da razumemo želje podjetij in obenem usmerjamo te želje in zahteve, da so smiselno umeščene na splet in koristne za podjetje.

 • 3

  Izbira grafične predloge spletne strani

  Uskladimo načrt z analizo in željami ter predlagamo možne vizualne rešitve, predloge za izdelavo spletne strani, od katerih stranka izbere tisto, ki ji najbolj ustreza. To predlogo namestimo in jo prilagodimo ter vanjo vnesemo vsebino in izvedemo optimizacijo spletne strani.

 • 4

  Izboljšave in popravki

  Izdelano spletno stran posredujemo v vpogled in izvedemo spremembe, ki jih stranka želi uvesti. Zatem predlagamo nadaljnje postopke za optimizacijo, vzdrževanje in načine pridobivanja novih kupcev.

NAROČI PONUDBO

Za izdelavo spletne strani

Izdelali smo že preko 200 različnih spletnih mest in močno izboljšali položaje naših strank.

Poleg dosežkov pa smo Google Partner, Hubspot certificirani strokovnjaki in imamo Google Certifikat za izdelavo, vodenje in optimizacijo “mobile” spletnih mest …

S posredovanjem podatkov soglašate s tem, da jih uporabimo in shranimo z namenom izvedbe povpraševanja ali naročila.

Izdelava spletnih strani certifikat
Izdelava spletnih strani - certifikat
google-partner-oglasevanje
hubspot-inbound-certifikat-martin-m