Optimizacija spletnih strani, ki deluje

Nudimo 3 ključne storitve za učinkovito optimizacijo strani

#1 Pisanje SEO besedil, ki pritegnejo bralce

Gradnja povratnih povezav, ki dviguje avtoriteto

in on-site optimizacija, ki izboljšuje UX strani

Stopite v stik in se pozanimajte za možnost optimizacije spletne strani

Stopite v stik
Podjetnik pa se zgolj z osnovno definicijo pojma optimizacija seveda ne mora zadovoljiti. Vprašanje, ki se vodilnim zastavlja, je, koliko lahko z optimizacijo spletne strani pridobimo, koliko porabimo in kakšni so njeni učinki. Cena optimizacije se giblje med 200 € in 1000 € mesečno. To seveda ne traja v nedogled (močnejša podjetja npr. vlagajo več, dokler ne dohitijo tekmecev, potem pa ohranijo le še nujne aktivnosti v manjšem obsegu). Kar se tiče prednosti optimizacije strani, pa je seveda največja prednost ta, da s prvimi pozicijami stalno ustvarjamo prodajo oz. pridobivamo nove kupce. Prve pozicije imajo tudi močan vpliv na percepcijo uporabnika, saj zbujajo več zaupanja. Poleg omenjenega pa ne gre zanemariti tudi dejstva, da prve pozicije močno izboljšujejo stopnjo konverzij v plačljivih oglaševalskih kanalih, kot sta Google Ads in Facebook ter Instagram Ads.

Kaj je optimizacija spletnih strani & kakšno vlogo igra v prodaji

Definicija pojma optimizacija, je dejavnost, ki stremi k izboljšanju nečesa. V primeru optimizacije gre za aktivnosti, ki izboljšujejo različna področja spletne strani s ciljem izboljšanja uvrstitev v iskalnikih in stopnje konverzij. Ko pa jo začnemo izvajati pa za podjetje pomeni še več kot to ...

Optimizacija spletne strani je dolgoročna investicija v prodajo

Tem prej, ko podjetje začne investirati v SEO optimizacijo strani, tem lažje se uvrsti in hitreje na ta način pridobiva stranke, brez dodatnih stroškov.
Vsak dan se nekaj novih podjetij odloči, da bo začelo aktivnosti izvajati optimizacijo spletne strani. Tista, ki so se za ta korak odločila že pred desetletjem, danes zasedajo prve pozicije. Prav tako pa jih zasedajo tisti, ki so se pred 6-imi meseci odločili za optimizacijo strani z našo pomočjo.
Optimizacija spletnih strani igra namreč zelo pomembno vlogo na področju prodaje. Visoke uvrstitve zbujajo zaupanje obiskovalcev. Dosežejo več klikov, hkrati pa močno zvišujejo stopnbjo prodaje pri oglaševalskih kanalih kot sta Facebook in Google Ads.
--
Naš pristop dokazano deluje in preizkušeno doseže pozicije (top 5) v šestih mesecih, tudi na najbolj ciljane ključne besede. Samo v zadnjem letu smo na prva mesta pripeljali več kot 5 podjetij, ki prej v digitalnem svetu skorajda niso obstajala.

Spremljajte prihodnje objave o novostih na področju oglaševanja in optmizacije

Redno pišemo o aktualnih temah in dobrih praksah v oglaševanju in svetu SEO. Naročite se.  prva_hisa_optimizacija
  creaton-oglasevanje-in-optimizacija
  optimizacija-spletnih-strani-planinsec
  databox-marketing
  skupina-8-marketing
  elektro-maribor-marketing
  intera-intrix-marketing
  8ms-marketing

  Mnenja strank

  Peter Ladič

  Intera d.o.o. (Intrix)

  Martinovo znanje obsega vse in še veliko več, kar smo potrebovali za spletni nastop. Vodil nas je skozi turbolentne čase in z njegovo pomočjo vztrajno branimo odlične pozicije. Vsekakor priporočam!
  Sandy Halliday

  8 Million Stories (8ms.com)

  Great work and great to work with! Would use again.
  Lorik Bejta

  Doctor Chimney LLC

  Great service, competitive pricing, punctual & very professional at highest level. Will continue...
  Dorian Planinšec

  Visoka Odškodnina Planinšec d.o.o.

  Zelo zadovoljni, priporočamo.
  Davorin Gabrovec

  Databox

  Zelo sem zadovoljen z Martinom in njegovim delom. Je eden izmed pionirjev spletnega oglaševanja v Sloveniji in zagotovo bomo z njim sodelovali tudi v prihodnje.
  Igor Hočevar

  Elementare d.o.o.

  Prisluhniti, razbrati cilj in poiskati pot! Vredno spoštovanja in zaupanja.
  Poglejte si naša dela

  Vas zanima več? Stopite v stik.

  Stopite v stik