Sprejemajte boljše odločitve

Marketing svetovanje

Analize trgov

Analiziramo trge, ki vas zanimajo

Podatki o uporabnikih

Svetujemo in pridobimo podatke vaših potencialnih kupcev

Svetujemo in analiziramo

Združimo podatke in analize ter pripravimo predloge za izboljšave

Do boljših odločitev z dobrim svetovanjem

Kako poteka marketing svetovanje

 • 1

  Predstavitev vaših zahtev

  Marketing svetovanje se začne z jasno predstavitvijo vaših vprašanj in vaše situacije. Nujno je, da popolnoma razumemo vašo situacijo, okoliščine in vaše cilje.

 • 2

  Pridobivanje podatkov i nanalize

  Na podlagi vaših zahtev pripravimo in pridobimo podatke, ki jih potrebujemo. Ne pozabite, da smo doma v digitalnem svetu in razpolagamo z nepredstavljivo količino podaktov.

 • 3

  Priprava predlogov in posvet

  S podatki in predlogi, se z vami dobimo na posvetu, kjer se pogovorimo o rešitvah, ovirah in implementaciji rešitev, ki jih predlagamo.

Marketing svetovanje popelje podjetje v smer, ki je zanj donosna.

Pomagamo podjetjem uspeti na spletu. Svetujemo in izvajamo storitve digitalnega marketinga in vam omogočimo rast na trgih.
Marketing svetovanje pomeni, da se glede specifičnih ali splošnih odločitev v vašem podjetju posvetujete z usposobljenim strokovnjakom, ki pozna področje vedenja potrošnika in marketinških strategij ter procesov. Marketing svetovanje vključuje tudi določitev ciljnih skupin in trgov vašega podjetja ter analizo in umestitev določenih produktov podjetja na način, da bodo potencialni kupci našli izdelek in se zanj tudi zanimali.

Marketing svetovanje vaemu podjetju tako zagotovi podatke, ki jih to potrebuje, da se lahko na trgo orientira in razume smer v katero mora iti. Ker je na voljo tudi obilo podatkov o vaših (potencialnih) kuzpcih, vam marketing svetovanje vsaj pomaga priti do teh podatkov in jih narediti berljive in razumljive. Tretji del marketing svetovanja je implementacija rešitev, če jih vaše podjetje potrebuje.

Mnenja strank

Zadovoljstvo strank izhaja iz zaupanja in iz združitve rezultatov s pričakovanji
Sandy Halliday

8 Million Stories (8ms.com)

Great work and great to work with! Would use again.
Peter Ladič

Intera d.o.o.

Martinovo znanje obsega vse in še veliko več, kar smo potrebovali za spletni nastop. Vodil nas je skozi turbolentne čase in z njegovo pomočjo vztrajno branimo odlične pozicije. Vsekakor priporočam!
Igor Hočevar

Elementare d.o.o.

Prisluhniti, razbrati cilj in poiskati pot! Vredno spoštovanja in zaupanja.
Goran Bjelan

Trend kamini

Zelo korektno in profesionalno delo....toplo priporočam vsem ki želite več.
Lorik Bejta

Doctor Chimney LLC

Great service, competitive pricing, punctual & very professional at highest level. Will continue...
Mojca Poličar

Zobozdravstvo Apeks

Gospod Martin je potrpežljivo sprejemal vse moje ideje in mi preprosto približal spletno oglaševanje. Našo stran je naredil z veliko posluha za naše želje. Hitro in profesionalno!!!
Davorin Gabrovec

Databox

Zelo sem zadovoljen z Martinom in njegovim delom. Je eden izmed pionirjev spletnega oglaševanja v Sloveniji in zagotovo bomo z njim sodelovali tudi v prihodnje.
Matjaž Kopač

ginekolog.si

Hitra odzvinost, profesionalen odnos, vse je bilo postavljeno tako kot je treba (adwords, FB, remarketing...)
Tim Mikelj

iOS Software Developer

Martin me je navdušil s svojim profesionalnim pristopom! Spletno oglaševanje mi je razložil na zelo laičen in razumljiv način, tako da sedaj razumem kaj je bistvo spletnega marketinga in mi s svojim strokovnim znanjem pomagal pri sestavi strategije za oglaševanje moje spletne strani.

Definitivno priporočam!

Matej Drašler

avtogeni-trening.si

Bil sem v položaju, da je obisk strani strmo padel. Podjetje mi je ekspresno poiskalo težavo, svetovalo in to po konkurenčnih cenah. Ne morem prehvaliti storitve. Sedaj imam 7 krat več obiska in stran deluje tako kot pred težavo in še bolje. Odnos do stranke A++, odzivnost A++, strokovnost/znanje A++. Priporočam!
Rok Kovačič

svet-klime.si

Vec kot zadovoljen z vsemi storitvami. Hitro, kvalitetno in ugodno! HVALA
flow-simple-marketing
databox-marketing
8ms-marketing
boba-marketing
intera-intrix-marketing
elektro-maribor-marketing
skupina-8-marketing
ream-marketing
novogradnje-maribor-marketing

Vas zanima več? Stopite v stik.

Nudimo popolno podporo za digitalni marketing. Od izdelave spletnih strani, do uvrstitev na Google in povečevanja prodaje.
Začnite