Najboljše spletne strani leta 2018

Najboljše spletne strani leta 2018 … Kaj se je spremenilo v zadnjem letu, kam gre splet in kaj morate pirčakovati od izdelave spletnih strani v prihodnjem letu. 

Objava v delu ….

Pisali smo že o tem, katere so najbolj inovativne spletne strani leta 2018 in kateri so glavni trendi pri izdelavi spletnih strani. V tej objavi pa najdete predvsem izboz spletnih strani, ki so bile izdelane zadnje leto in so zares nekaj posebnega. Poglejte si jih.

Spletna stran Simply Chocolate

Izberite svojo čokolado in jo odvijte kar na spletni strani. Izjemen dizajn spletne strani in ideja, ki je na zelo zanimiv način združena s programskimi zmožnostmi HTML5.

Agencija: https://springsummer.dk/

Obišči stran >>

The new mobile workforce spletna stran

Dirkalnike F1 sestavlja preko 100 000 različnih delov. Za nastavitev dirkalnikov pa imajo ekipe zelo malo časa. Citrix pomaga ekipi Red Bull pri ponovnem odkrivanju načina dela na progi, v garaži, tovarni, … Spletna stran predstavlja projekt, kako poteka analiza in izboljšave dirkalnikov na progi.

Spletna stran thenewmobileworkforce.com zgolj s pomočjo scroll-anja pripoveduje in izobražuje uporabnike.

Spletna trgovina protest.eu

Spletna trgovina protest.eu na nov način prodaja izdelke. Pravzaprav ne prodaja izdelkov temveč izgled.

spletna trgovina protest

Misija protest-a je, da spodbujajo uporabnike k temu, da “furajo” več. Njihova spletna trgovina pa to spodbuja. Oblikovana je kot “look book” (katalog), ki omogoča nakp. S klikom na sliko “modela” na sliki se uporabniku odprejo izbor izdelkov, ki jih ta na sliki nosi…

Več na protest.eu

Spletna trgovina Nixon

Nova spletna trgovina nixon.com je prilagodljiva in odzivna. Omogoča več različnih “poti do nakupa”, priporočila, ki omogočajo uporabniku prilagojeno vsebino.

Več na nixon.com/

Paperplanes.world aplikacija

Paperplanes omogoča, da s pametnim telefonom sestavite virtualno letalo iz papirja, na katerega nato dodate žig lokacije na kateri se nahajate in ga nato vržete na pot s tem, da zamahnete s telefonom. Letala (preko 5 mio), ki krožijo okoli sveta pa lahko tudi lovite in preverite, kateri žigi so na njih ter dodate svojega.

paperplanes aplikacija

V tem primeru je zanimiva povezanost senzorjev telefona s funkcionalnostjo spletne aplikacije …

Več na paperplanes.world

 

Več spletnih strani, ki so bile nagrajene, izbrane ali nominirane najdete na https://www.awwwards.com/

 

 

Prispevek je prvotno objavljen na digitalni-marketing.si