Optimizacija spletnih strani

Pridobivajte organski promet na svojo spletno stran in povečajte stopnjo konverzij

Optimizacija spletnih strani je najpomembnejši element poslovanja na spletu. Je temelj vseh nadaljnjih spletnih procesov, od oglaševanja do vsebinskega in inbound marketinga. Področje optimizacije spletnih strani pa je dokaj široko in zajema več dokaj različnih si procesov.

Optimizacija spletnih strani je najbolj pomemben dejavnik, ki vpliva na vse nadaljnje rezultate

Optimizacija spletnih strani je nujna osnova, še preden se odločimo za katerekoli aktivnosti na spletu. Razlika je namreč v rezultatih, ki jih dosežemo, če obiskovalce pripeljemo na optimizirano ali na ne-optimizirano spletno stran.

40% uporabnikov zapusti spletno stran, ki za nalaganje potrebuje več kot 3 sekunde.

Omenjeni primeri se nanašajo le na hitrost spletne strani, ki pa je glavni element optimizacije spletnih strani, saj lahko najbolj odvrača obiskovalce.

1 sekunda zamude pri odzivnost spletne strani povzroči 7% padec konverzij.

Dovolj je že ena sekunda, kar je v praksi lahko posledica ene prevelike fotografije ali določenega zamika pri odzivu strežnika. Še bolj je hitrost pomembna na mobilnih napravah.

Preberite si, kaj je optimizacija spletnih strani in kako lahko preverite rezultate optimiziranosti vaše spletne strani.

Optimizacija spletnih strani

Z vrhunskim pristopom

Google pri uvrščanju spletnih strani upošteva preko 200 različnih dejavnikov. Mi se zavedamo pomena vseh. Dejstvo, da na optimizacijo splentih strani vpliva toliko različnih dejavnikov pa pomeni, da na položaje ne vpliva ena ali nekaj stvari, ki so bistvene ali odločilne, temveč da spletno mesto optimiziramo “po koščkih”, torej po malenkostih in skupaj ustvarimo celoto, ki je uvrščena višje.

ohranjamo dostopne cene in dosegamo vrhunske rezultate pri optimizaciji spletnih strani

Wordpress

Optimizaciji prijazna platforma

WordPress platforma je izredno prijazna iskalnikom, obenem nudi relativno nizke stroške izdelave ter visoko prilagodljivost potrebam podjetij. Poleg tega lahko upravljate stran v lastni režiji, izvajate spremembe ipd. ali pa koristite vodenje spletne strani zunanjih izvajalcev, po dostopni ceni.

VPS / NGINX GOSTOVANJE

Hitro in učinkovito

Poskrbimo za optimalno okolje vašega spletnega mesta, da lahko deluje karseda hitro in nemoteno. Z zasebnimi VPS – NGINX strežniki dosežemo zanesljivost, visoke rezultate pri hitrosti strani in ohranjamo minimalno porabo sredstev na strežniku.

Optimizacija hitrosti spletnih strani

Minifikacija, Cache, CDN, ...

Uredimo postopek optimizacije hitrosti strani za najhitrejše delovanje: Minifikacija JS in CSS, Cachiranje za brskalnik, Cachiranje strani, Vzpostavitev CDN, …

Optimizacija vsebine spletnih strani

Optimizirana besedila, ključne besede, meta opisi

Naše spletne strani imajo že v osnovi narejene popolnoma vse meta opise, to je: Meta opisi besedil, Meta opisi strani, Meta opisi slik, …

Optimizacija strežnika

Opcode: Zend opcache, Disk cache, SSL certifikat (po želji), …

Optimiziramo spletne strani in strežnike na naslednjih področjih: Baze na strežniku optimizirane (minimalna poraba prostora), Nginx http, Opcode: Zend opcache, Disk cache, SSL certifikat (po želji), …

Optimizacija za mobilne naprave

AMP, optimizacija slik & vsebine za mobile

Uredimo vse za prilagoditev mobilnim napravam: Nastavitev za AMP (accelerated mobile pages), Optimizacija (velikosti) slik, Retina slike za različne ekrane, …

Naši partnerji

Zagotavljamo vrhunske storitve po cenah, ki so smiselne glede na promet in investicije podjetij. Za vsako poiščemo ustrezno razmerje in pot, ki ustreza tako, da je dolgoročno smiselno in donosno. Prepričajte se sami.

optimizacija-spletnih-strani
optimizacija-spletnih-strani-elektro-maribor
optimizacija-spletnih-strani-boba
optimizacija-spletnih-strani-prava-klima
optimizacija-spletnih-strani-ream
optimizacija-spletnih-strani-elementare

Optimizacija spletnih strani cenik

Naše cene so dostopne in v skupnem seštevku za vsaj 50% nižje od večine konkurenčnih ponudb. Ne zato, ker bi ne dosegale enakega nivoja, pač pa zato, ker delamo maksimalno učinkovito, varčujemo s klici in sestanki, za povrh vsega pa ne plačujete nepotrebnih vmesnih agencij in posameznikov.

Vendar ne skrbite, poskrbimo, da razumemo vaše želje 100% preden se lotimo dela.

Optimizacija spletnih strani je smiselna za tiste spletne strani, ki so primerno zasnovane. Nudimo vrhunsko optimizacijo WordPress spletnih strani ter Magento, Drupal, Odoo in nekaterih drugih.

Cenik za optimizacijo spletnih strani okvirno prikazuje cene storitev, čeprav se dejanske cene izvedbe optimizacije lahko razlikujejo, so torej višje ali nižje, odvisno od stanja spletne strani in obsega (količine vsebine).

Za točno ponudbo stopite v stik, da vam tako neobvezno pripravimo predlog za optimizacijo spletne strani.

Optimizacija hitrosti
220
enkratno
Ureditev & prilagoditev strežnika (Odzivni čas)
Optimiranje slik
Optimizacija JavaScript in CSS
Uporaba predpomnjenja v brskalniku
Minimiranje JS, CSS in HTML

Z optimizacijo hitrosti spletnih strani ohranimo več uporabnikov na spletni strani, s tem pa dosežemo višje st. konverzije, boljše položaje na Google …

Optimizacija vsebine
od 320
enkratno
Prilagoditev besedil
H1 in H2, Alt opisi, ...
Prestrukturiranje menija
Opisi kategorij
Meta opisi

Z  optimizacijo vsebine spletnih strani dosežemo dvig položajev obstoječe vsebine v iskalnikih za ibrane ključne besede.

Optimizacija s pisanjem besedil
od 160
mesec
7500 znakov (s presledki)
SEO prilagojena besedila
Zanimiva in uporabna za uporabnike
Notranje povezave v besedilih
Zagotovljena rast položajev

S pisanjem besedil dosežemo več “long-tail” ključnih besed, ki nam omogočajo, da dvigujemo organske položaje tudi na najbolj iskane ključne besede.

Kakšen je postopek optimizacije spletnih strani

 • 1

  Optimizacija hitrosti spletne strani

  Poleg prilagojenosti različnim zaslonom (mobilnim napravam) je hitrost spletne strani ključnega pomena. 40% uporabnikov zapusti splento stran zaradi nizke hitrosti spletne strani, obenem pa se hitrost pozna pri stopnji nakupov, ki je na počasnih spletnih straneh znatno nižja (več o tem). Zato ni čudno, da je izmed 200 dejavnikov, ki jih Google upošteva pri razvrščanju rezultatov, hitrost eden izmed najbolj pomembnih. Strani z nizko hitrostjo tudi ostalih možnosti za optimizacijo ne morejo izkoristiti v celoti, zato je to št. 1 storitev, ki jo potrebuje spletna stran v okviru optimizacije. Poskrbimo za to, da spletna stran doseže rezultate 80+/100 za namizne in 60+/100 za mobilne naprave po Google Pagespeed, ...

 • 2

  Optimizacija spletnih strani za mobilne naprave

  Spletne strani optimiziramo za mobilne naprave v dveh pogledih. Optimizacija spletne strani najprej zajema izboljšanje uporabnosti to je izkušnje uorabnika s spletno stranjo. V drugem delu prilagodimo elemente tudi zahtevam Google iskalnika, tako da prepozna vašo spletno stran kot optimizirano za mobilne naprave.

 • 3

  Optimizacija spletnih strani z optimizacijo vsebine spletne strani

  Vse, kar je objavljeno (napisano in naloženo) na vašo spletno stran je vsebina. Mi jo pregledamo in jo na podlagi analize ciljnih ključnih besed preuredimo, tako, da je berljiva in, da se ključne besede pojavljajo dovolj pogosto.

  Uredimo tudi opise za iskalnike (meta opise) objav, slik, strani in kategorij ter izdelkov. Če ti opisi še niso narejeni in besedila niso napisana v skladu s praksami za optimizacijo spletnih strani, vam zagotavljamo dvig položajev s tem pa obiska spletne strani za vsaj 40%.

 • 4

  Optimizacija spletnih strani s kakovostnimi besedili

  Brez rednega dodajanja vsebine ni možno pridobiti najvišjih položajev na Googlu, vsaj tam, kjer je stopnja konkurence visoka. Predlagamo pisanje besedil (vsebinski marketing) na mesečni ravni. Storitev lahko opravimo v celoti, ali zgolj kot podporo vaši ekipi (naredimo analizo, predlagamo naslove in vsebino, vi pa pišete).

  Prednost pisanja besedil ni le v optimizaciji spletne strani (pridobivanju položajev), temveč z besedili pridobite vsebino za objavljanje v “social” omrežjih, vsebino za e-poštni marketing predvsem pa z njimi povečujete “engagement” potencialnih kupcev.

Z oddajo obrazca soglašate z obdelavo osebnih podatkov.

NAROČI PONUDBO

Stran optimizacija spletnih strani cenik je bolj informativna. Koliko stane optimizacija spletnih strani (če pričakujete učinke) je odvisno od področja in konkurence. Optimizirali smo že preko 200 različnih spletnih mest in močno izboljšali položaje naših strank. Poleg dosežkov pa smo Google Partner, Hubspot certificirani strokovnjaki in imamo Google Certifikat za izdelavo, vodenje in optimizacijo “mobile” spletnih mest …