Optimizacija spletnih strani je smiselna za tiste spletne strani, ki so primerno zasnovane. Nudimo vrhunsko optimizacijo WordPress spletnih strani ter Magento, Drupal, Odoo in nekaterih drugih.

Cenik za optimizacijo spletnih strani okvirno prikazuje cene storitev, čeprav se dejanske cene izvedbe optimizacije lahko razlikujejo, so torej višje ali nižje, odvisno od stanja spletne strani in obsega (količine vsebine).

Za točno ponudbo stopite v stik, da vam tako neobvezno pripravimo predlog za optimizacijo spletne strani.

Optimizacija hitrosti spletne strani

Z optimizacijo hitrosti spletnih strani ohranimo več uporabnikov na spletni strani, s tem pa dosežemo višje st. konverzije, boljše položaje na Google.

 • analiza stanja in hitrosti spletne strani
 • optimizacija slik
 • namestitev vtičnikov in prilagoditve
 • minifikacija css in js
 • optimizacija baze
 • nastavitev cachiranja
 • CDN (opcijsko)

Optimizacija vsebine spletnih strani

Z  optimizacijo vsebine spletnih strani dsoežemo dvig položajev obstoječe vsebine v iskalnikih za ibrane ključne besede.

 • analiza ključnih besed
 • namestitev vtičnikov in prilagoditve
 • dodajanje meta opisov
 • popravki obstoječih besedil
 • notranje povezave
 • /
 • /

Optimizacija spletnih strani z besedili

S pisanjem besedil dosežemo več “long-tail” ključnih besed, ki nam omogočajo, da dvigujemo organske položaje tudi na najbolj iskane ključne besede.

 • analiza ključnih besed
 • 7000 znakov
 • 2-4 članki / mesec
 • Optimizaciji prilagojena besedila
 • Usmerjeno na uporabnike v fazi odločanja
 • /
 • /

Optimizacija hitrosti spletnih strani

Poleg prilagojenosti različnim zaslonom (mobilnim napravam) je hitrost spletne strani ključnega pomena. 40% uporabnikov zapusti splento stran zaradi nizke hitrosti spletne strani, obenem pa se hitrost pozna pri stopnji nakupov, ki je na počasnih spletnih straneh znatno nižja (več o tem).

Zato ni čudno, da je izmed 200 dejavnikov, ki jih Google upošteva pri razvrščanju rezultatov, hitrost eden izmed najbolj pomembnih. Strani z nizko hitrostjo tudi ostalih možnosti za optimizacijo ne morejo izkoristiti v celoti, zato je to št. 1 storitev, ki jo potrebuje spletna stran v okviru optimizacije.

Poskrbimo za to, da spletna stran doseže rezultate 80+/100 za namizne in 60+/100 za mobilne naprave po Google Pagespeed. Višji rezultati so dosegljivi a pogosto ne upravičijo investicije, zato poiščemo pravo razmerje med stroškom in rezultati (če vas skrbi, da je to premalo, si poglejte rezultate vaših konkurentov).

Optimizacija spletnih strani z optimizacijo vsebine spletne strani

Vse, kar je objavljeno (napisano in naloženo) na vašo spletno stran je vsebina. Mi jo pregledamo in jo na podlagi analize ciljnih ključnih besed preuredimo, tako, da je berljiva in, da se ključne besede pojavljajo dovolj pogosto.

Uredimo tudi opise za iskalnike (meta opise) objav, slik, strani in kategorij ter izdelkov. Če ti opisi še niso narejeni in besedila niso napisana v skladu s praksami za optimizacijo spletnih strani, vam zagotavljamo dvig položajev s tem pa obiska spletne strani za vsaj 40%.

Optimizacija spletnih strani s kakovostnimi besedili

Brez rednega dodajanja vsebine ni možno pridobiti najvišjih položajev na Googlu, vsaj tam, kjer je stopnja konkurence visoka. Predlagamo pisanje besedil (vsebinski marketing) na mesečni ravni. Storitev lahko opravimo v celoti, ali zgolj kot podporo vaši ekipi (naredimo analizo, predlagamo naslove in vsebino, vi pa pišete).

Prednost pisanja besedil ni le v optimizaciji spletne strani (pridobivanju položajev), temveč z besedili pridobite vsebino za objavljanje v “social” omrežjih, vsebino za e-poštni marketing predvsem pa z njimi povečujete “engagement” potencialnih kupcev.

google-partner-oglasevanje
Google Mobilne spletne strani certifikat
Mobile sites - certificate
hubspot-inbound-certifikat-martin-m

Kaj je optimizacija spletnih strani?

Optimizacija spletnih strani je prilagoditev spletne strani parametrom Google (in drugih iskalnikov) z namenom, da spletna stran dosega višje položaje.

Pomemben dejavnik optimizacije spletnih strani je uporabniška izkušnja saj vpliva ne le na položaje, temveč tudi na vedenje uporabnikov na spletni strani, kar  vodi v višjo stopnjo nakupov.

Kako poteka optimizacija spletnih strani?

Osnova za vse procese optimizacije spletnih strani je temeljit pregled in analiza spletne strani. Pregledamo strežnik, strukturo spletne strani, vsebino (besedila in fotografije) ter hitrost spletne strani. Na osnovi rezultatov in stanja predlagamo rešitve za optimizacijo spletnih strani. Vse rešitve temeljijo na ključnih besedah, na katere se želi podjetje uvrščati višje.

Kako optimizirati spletno stran?

Optimizacija spletnih strani zajema več področij. Lahko se optimizira hitrost spletne strani, lahko se optimizira spletno stran za uporabniško izkušnjo, optimiziramo besedila in slike spletne strani in tako omogočimo lažje indeksiranje spletne strani.

Kaj je z robots.txt in sitemap datotekami?

Tudi te namestimo na vašo spletno stran in jih posredujemo Googlu.

Kaj je Google Search Console?

Osnova za optimizacijo spletnih strani so orodja, ki nam dajejo vpogled v stanje in omogočajo spremljanje napredka optimizacije spletnih strani. Na vsako spletno stran namestimo orodja Google Search Console in Google Analytics. Search Console nam in vam omogoča, da indeksiramo nove ali spremenjene strani in jih s tem posredujemo Googlu. Obenem nam daje vpogled v iskanja na katera se naša spletna stran prikazuje, v število klikov, prikazov, CTR in položaj naše spletna strani za določene izraze.

NAROČI PONUDBO

[wpgdprc "S posredovanjem podatkov soglašate s tem, da jih uporabimo in shranimo z namenom izvedbe povpraševanja ali naročila."]