Optimizacija spletnih strani

Pridobivajte organski promet na svojo spletno stran

in povečajte stopnjo konverzij

z dvigom organskega prometa ...

Optimizacija spletnih strani je najpomembnejši element poslovanja na spletu. Je temelj vseh nadaljnjih spletnih procesov, od oglaševanja do vsebinskega in inbound marketinga.

Naročite analizo in ponudbo.

  Z oddajo obrazca soglašate z obdelavo osebnih podatkov.

  Optimizacija spletnih strani

  najbolj pomemben dejavnik, ki vpliva na vse nadaljnje rezultate
  Optimizacija spletnih strani je nujna osnova, še preden se odločimo za katerekoli aktivnosti na spletu. Razlika je namreč v rezultatih, ki jih dosežemo, če obiskovalce pripeljemo na optimizirano ali na ne-optimizirano spletno stran.

  40% uporabnikov zapusti spletno stran, ki za nalaganje potrebuje več kot 3 sekunde.

  Omenjeni primeri se nanašajo le na hitrost spletne strani, ki pa je glavni element optimizacije spletnih strani, saj lahko najbolj odvrača obiskovalce.

  1 sekunda zamude pri odzivnost spletne strani povzroči 7% padec konverzij.

  Dovolj je že ena sekunda, kar je v praksi lahko posledica ene prevelike fotografije ali določenega zamika pri odzivu strežnika. Še bolj je hitrost pomembna na mobilnih napravah.

  Kako poteka optimizacija spletne strani

  Optimizacija spletnih strani obsega več kot 200 različnih aspektov, ki jih pregledamo in poiščemo najbolj nujne zadeve, s katerimi začnemo. S časom spletno stran ``obkljukamo`` na vseh 200 področjih ...
  Optimizacija spletnih strani za mobilne naprave

  Spletne strani optimiziramo za mobilne naprave v dveh pogledih. Optimizacija spletne strani najprej zajema izboljšanje uporabnosti to je izkušnje uorabnika s spletno stranjo. V drugem delu prilagodimo elemente tudi zahtevam Google iskalnika, tako da prepozna vašo spletno stran kot optimizirano za mobilne naprave.

  Optimizacija hitrosti spletne strani

  Poskrbimo da dosežemo najvišje možne hitrosti spletnih strani (na podlagi orodij GT metrics, Pingdom in Google Pagespeed). Rezultati orodja Google pagespeed ključno vplivajo pri uvrstitvi na Googlu.

  Optimizacija vsebine spletne strani

  Vsebina je tisto, kar uporabnik vidi, tisto, kar ga nagovori. Vaša vsebina je prvi stik z uporabnikom ne šele, ko zaide na vašo spletno stran, temveč že takrat, ko v Googlu zagleda vaš zadetek. S pravimi besedili in skrbno izbranimi ciljnimi ključnimi besedami poskrbimo za najvišja razmerja med kliki in prikazi. V celoti uredimo besedila, slike in opise za iskalnike.

  Naši partnerji

  Zagotavljamo vrhunske storitve po cenah, ki so smiselne glede na promet in investicije podjetij. Za vsako poiščemo ustrezno razmerje in pot, ki ustreza tako, da je dolgoročno smiselno in donosno. Prepričajte se sami.

  optimizacija spletnih strani - intera
  databox-oglasevanje
  optimizacija spletnih strani - kamin
  optimizacija-spletnih-strani-ream
  optimizacija-spletnih-strani-boba

  Naše cene so dostopne in v skupnem seštevku za vsaj 50% nižje od večine konkurenčnih ponudb. Ne zato, ker bi ne dosegale enakega nivoja, pač pa zato, ker delamo maksimalno učinkovito, varčujemo s klici in sestanki, za povrh vsega pa ne plačujete nepotrebnih vmesnih agencij in posameznikov. Vendar ne skrbite, poskrbimo, da razumemo vaše želje 100% preden se lotimo dela.

  Zahtevajte ponudbo