Naročite temeljito analizo spletne strani

Naredimo temeljit pregled spletne strani, ki vam bo razkril, kje ste lahko boljši in kje zaostajate za konkurenco.
Naročite analizo

SEO analiza spletne strani

Dejstvo je, da bi vsaka spletna stran lahko delovala še bolje. Vedno, ne glede na vložena sredstva, je še prostor za izboljšave. Izziv pa je odkriti, kje so izboljšave potrebne in katere izboljšave bodo prinesle največ efekta. Zato ponujamo SEO analizo, ki se osredotoča na 3 vidike. To so tehnična on-site analiza strani, analiza domene in povezav ter analiza vsebine spletne strani.

Obsežna SEO analiza, ki zajame popolnoma vse aspekte, ki vplivajo na uvrstitve v iskalnikih.

S pomočjo različnih plačljivih in vrhunskih SEO orodij analize delamo ročno. Le-te pripravimo v roku 5 delovnih dni.

Ponujamo rešitve za vse težave, pomanjkljivosti in priložnosti, ki jih SEO analiza pokaže. Od tehničnih popravkov, do gradnje povezav in optimizacije vsebine.

Zakaj SEO analiza & v čem je razlika?

SEO analiza spletne strani je osnova, ki služi kot osnova za vse nadaljnje SEO procese. To je temelj, na katerem naredimo strategijo za optimizacijo spletne strani. Naša SEO analiza strani med drugim razkrije konkurenčne dejavnike, kot so povratne povezave, avtoriteto domene in kakovost ter berljivost besedil, ki so ključni dejavniki pri uvrstitvah.
Analize spletnih strani z namenom, optimizacije za iskalnike so se od nekdaj izvajale po enaki logiki. Naredil se je tehnični pregled strani, ki je razkril napake in pomanjkljivosti dotične strani, ki pa so dokaj nepomembne iz vidika optimizacije. Igrajo vlogo, a niso bistvene. Da se spletna stran uvrsti mora biti (bolj) koristna za tistega, ki išče informacijo. Tukaj tehnični vidiki ne igrajo glavne vloge. To vlogo igra vsebina kot informacija, njena dostopnost (hitrost in prilagojenost napravi uporabnika) ter berljivost (kako hitro lahko razbere informacijo). Večina nasvetov, člankov in mnogo storitev na področju SEO pa se še vedno osredotoča na stare prakse, ki pa so seveda vedno manj uspešne. Ker je svet optimizacije spletnih strani drugačen, je drugačna tudi naša analiza strani, saj je tako ali tako njen edini namen (od nekdaj) iskanje priložnosti za boljše uvrstitve.
Če podjetje želi analizo spletne strani, se razume, da jo želi z namenom izboljšanja pozicij na iskalnikih. Kar pa vpliva na uvrstitve, pa niso toliko tehnične lastnosti, kot pa sama uporabnost in vrednost vsebine. Naša SEO analiza tako v ospredje postavlja ta dejavnika, ki sta ključna pri uvrstitvah. Ves preostali del SEO analize je zgolj informativen in je sekundarnega pomena.

Spremljajte prihodnje objave o novostih na področju oglaševanja in optmizacije

Redno pišemo o aktualnih temah in dobrih praksah v oglaševanju in svetu SEO. Naročite se.  prva_hisa_optimizacija
  creaton-oglasevanje-in-optimizacija
  optimizacija-spletnih-strani-planinsec
  databox-marketing
  skupina-8-marketing
  elektro-maribor-marketing
  intera-intrix-marketing
  8ms-marketing

  Mnenja strank

  Peter Ladič

  Intera d.o.o. (Intrix)

  Martinovo znanje obsega vse in še veliko več, kar smo potrebovali za spletni nastop. Vodil nas je skozi turbolentne čase in z njegovo pomočjo vztrajno branimo odlične pozicije. Vsekakor priporočam!
  Sandy Halliday

  8 Million Stories (8ms.com)

  Great work and great to work with! Would use again.
  Lorik Bejta

  Doctor Chimney LLC

  Great service, competitive pricing, punctual & very professional at highest level. Will continue...
  Dorian Planinšec

  Visoka Odškodnina Planinšec d.o.o.

  Zelo zadovoljni, priporočamo.
  Davorin Gabrovec

  Databox

  Zelo sem zadovoljen z Martinom in njegovim delom. Je eden izmed pionirjev spletnega oglaševanja v Sloveniji in zagotovo bomo z njim sodelovali tudi v prihodnje.
  Igor Hočevar

  Elementare d.o.o.

  Prisluhniti, razbrati cilj in poiskati pot! Vredno spoštovanja in zaupanja.
  Poglejte si naša dela

  Vas zanima več? Stopite v stik.

  Stopite v stik