Optimizacija Spletnih Strani

Optimizacija spletnih strani (SEO) od 210 €/ mesec, ki vas v 6-ih mesecih uvrsti na prve položaje na Google. Naročite brezplačno SEO analizo strani in prilagojeno ponudbo.


-

1. položaji v 6-ih mesecih?

Ali so prve pozicije res dosegljive v 6-ih mesecih? Že več popolnoma novih spletnih strani v različnih nišah smo v pol leta spravili med prve 3 zadetke za najbolj pomembne in ciljane ključne besede. Enako zagotovimo vsaki stranki, ki v celoti upošteva naša navodila in smernice. Če vas zanima več nam pošljite sporočilo in povprašajte o rezultatih in podatkih, ki to kažejo oz. dokazujejo.

Gradnja povezav

Postavimo kakovostne in relevantne povezave iz domen z visoko avtoriteto. Tako dosežemo obiskovalce, ki na sorodnih straneh brskajo podobno vsebino in dosežemo višje uvrstitve.

Pisanje besedil

Besedila so ključnega pomena za iskalnike. Nujno pa je, da so zanimiva, berljiva, relevantna in koristna uporabnikom. V vaše stranke se poglobimo in jim zagotovimo vrhunsko vsebino.-

SEO analize & tehnična optimizacija

Zagotovimo celovit pregled strani in analizo iskanj ter uvrstitev. Tako dobimo pregled nad položaji ter prednostmi in slabostmi vaše spletne strani. Poskrbimo za izboljšave pomanjkljivosti in poiščemo priložnosti, ki vas bodo uvrstile pred konkurente.

Cenik

Cena optimizacije, ki bi vas zares pripeljala na vrh iskalnikov je odvisna od dveh dejavnikov. To sta aktivnost in stopnja konkurence ter časa, kako hitro želite doseči prve položaje.
Stopite v stik in pripravili vam bomo predlog na osnovi težavnosti področja in aktivnosti konkurence.

Vas zanima več? Stopite v stik!

Osnovna optimizacija
210
/ mesec
Začnite
Osnovna tehnična optimizacija
SEO članki
Povratne povezave
Optimizacija upor. izkušnje
Napredna optimizacija
490
/ mesec
Začnite
Tehnična optimizacija
Pisanje SEO člankov
Gradnja povratnih povezav
Optimizacija uporabniške izkušnje
Sprremljanje & analiza
A/B testiranje

Vas zanima več o optimizaciji?

Tu najdete vse odgovore na pogosta vprašanja o optimizaciji

Kaj je optimizacija spletnih strani?

Optimizacija spletnih strani je prilagoditev spletne strani parametrom Google (in drugih iskalnikov) z namenom, da spletna stran dosega višje položaje. Pomemben dejavnik optimizacije spletnih strani je uporabniška izkušnja saj vpliva ne le na položaje, temveč tudi na vedenje uporabnikov na spletni strani, kar vodi v višjo stopnjo nakupov. SEO (search engine optimisation) je področje optimizacije, ki se osredotoča izključno na optimizacijo spletnih strani za iskalnike. Preberite več o tem.

Kako poteka optimizacija spletnih strani?

Optimizacije spletnih strani se lotimo pri zelo osnovnih procesih, to je na strežniku. Pomembno je, da so baze na strežniku urejene, predvsem pa to, da je ta dovolj zmogljiv, glede na zahteve spletne strani in prometa. Biti mora prilagojen platformi na kateri deluje spletna stran. Uredimo najprej vse tisto, kar je nujno iz vidika uporabnika in zahtev, ki jih imajo iskalniki. Osnova za vse procese optimizacije spletnih strani je temeljit pregled in analiza spletne strani. Pregledamo strežnik, strukturo spletne strani, vsebino (besedila in fotografije) ter hitrost spletne strani. Na osnovi rezultatov in stanja predlagamo rešitve za optimizacijo spletnih strani. Vse rešitve temeljijo na ključnih besedah, na katere se želi podjetje uvrščati višje.

Kako samostojno in brezplačno optimizirati spletno stran?

Čeprav je optimizacija spletnih strani lahko tehnično zahteven proces in zahteva veliko znanja, pa obstaja mnogo področij optimizacije spletnih strani, ki jih lahko lastniki spletnih strani uredijo sami. Pomembno je, da skrbijo za primerno velikost datotek (slik), uporabljajo prave izraze (take, ki jih uporabniki tudi iščejo), lahko uredijo meta opise in redno dodajajo vsebino na spletno stran. Optimizacija spletnih strani brezplačno pa pomeni tudi veliko dela. Preberite si več o tem, kako samostojno optimizirati spletno stran >>

Katera so orodja za optimizacijo spletnih strani?

Osnova za optimizacijo spletnih strani so orodja, ki nam dajejo vpogled v stanje in omogočajo spremljanje napredka optimizacije spletnih strani. Na vsako spletno stran namestimo orodja Google Search Console in Google Analytics. Search Console nam in vam omogoča, da indeksiramo nove ali spremenjene strani in jih s tem posredujemo Googlu. Obenem nam daje vpogled v iskanja na katera se naša spletna stran prikazuje, v število klikov, prikazov, CTR in položaj naše spletna strani za določene izraze. Optimizacijo izvajamo z najboljšimi orodji na trgu, to sta MOZ in SemRush. Preberite si več o SEO orodjih >>

Katera so področja optimizacije spletnih strani?

Spletne strani optimiziramo za mobilne naprave v dveh pogledih. Optimizacija spletne strani najprej zajema izboljšanje uporabnosti to je izkušnje uorabnika s spletno stranjo. V drugem delu prilagodimo elemente tudi zahtevam Google iskalnika, tako da prepozna vašo spletno stran kot optimizirano za mobilne naprave. Poskrbimo da dosežemo najvišje možne hitrosti spletnih strani (na podlagi orodij GT metrics, Pingdom in Google Pagespeed). Rezultati orodja Google pagespeed ključno vplivajo pri uvrstitvi na Googlu. Vsebina je tisto, kar uporabnik vidi, tisto, kar ga nagovori. Vaša vsebina je prvi stik z uporabnikom ne šele, ko zaide na vašo spletno stran, temveč že takrat, ko v Googlu zagleda vaš zadetek. S pravimi besedili in skrbno izbranimi ciljnimi ključnimi besedami poskrbimo za najvišja razmerja med kliki in prikazi. V celoti uredimo besedila, slike in opise za iskalnike.

Kako hitro so vidni učinki optimizacije?

Nekateri učinki optimizacije se zabeležijo takoj. To velja predvsem za tiste procese optimizacije, ki jih izvajamo na strani. Po vsaki taki spremembi pošljemo stran v indeksiranje. Učinki off site optimizacije se zabeležijo v nekaj dneh ali tednih po izvedbi. Kljub temu pa uvrstitve niso neposredno vezane na te spremembe oz. je Google previden pri spreminjanju uvrstitev, zato se ves učinek optimizacije pokaže najkasneje v 6-ih mesecih po izvajanju optimizacije spletnih strani.? Zahtevajte SEO pregled & analizo strani in ugotovite, kako hitro lahko dosežete prve položaje.

Koliko stane optimizacija spletne strani?

Optimizacija spletnih strani na področjih, kjer je konkurenca visoka in aktivna, je izredno zamudna in zahteva veliko spremljanja, brskanja in preizkušanja. Poleg tega zahteva veliko pisanja. Temeljna optimizacija spletne strani stane od približno 500 €. to je enkraten strošek, ki uredi spletno stran iz vidika optimizacije. Nadaljnja optimizacija spletnih strani je odvisna od tega, koliko na tem področju lahko naredite v podjetju. Po dogovoru vam pripravimo predlog in ponudbo, ki je sprejemljiva in vsebuje dovolj rešitev da se doseže učinek.

Se z optimizacijo zaključi, ko dosežemo položaje?

Če vaši tekmeci ne izvajajo optimizacije potem je dovolj, da se optimizacijo izvaja dokler ne dosežemo položajev. Če tekmeci redno in stalno izvajajo optimizacijo, potem jo mora tudi vaše podjetje, da bi obdržalo položaje.

Mnenja strank

Zadovoljstvo strank izhaja iz zaupanja in iz združitve rezultatov s pričakovanji
Sandy Halliday

8 Million Stories (8ms.com)

Great work and great to work with! Would use again.
Peter Ladič

Intera d.o.o.

Martinovo znanje obsega vse in še veliko več, kar smo potrebovali za spletni nastop. Vodil nas je skozi turbolentne čase in z njegovo pomočjo vztrajno branimo odlične pozicije. Vsekakor priporočam!
Igor Hočevar

Elementare d.o.o.

Prisluhniti, razbrati cilj in poiskati pot! Vredno spoštovanja in zaupanja.
Goran Bjelan

Trend kamini

Zelo korektno in profesionalno delo....toplo priporočam vsem ki želite več.
Lorik Bejta

Doctor Chimney LLC

Great service, competitive pricing, punctual & very professional at highest level. Will continue...
Mojca Poličar

Zobozdravstvo Apeks

Gospod Martin je potrpežljivo sprejemal vse moje ideje in mi preprosto približal spletno oglaševanje. Našo stran je naredil z veliko posluha za naše želje. Hitro in profesionalno!!!
Davorin Gabrovec

Databox

Zelo sem zadovoljen z Martinom in njegovim delom. Je eden izmed pionirjev spletnega oglaševanja v Sloveniji in zagotovo bomo z njim sodelovali tudi v prihodnje.
Matjaž Kopač

ginekolog.si

Hitra odzvinost, profesionalen odnos, vse je bilo postavljeno tako kot je treba (adwords, FB, remarketing...)
Tim Mikelj

iOS Software Developer

Martin me je navdušil s svojim profesionalnim pristopom! Spletno oglaševanje mi je razložil na zelo laičen in razumljiv način, tako da sedaj razumem kaj je bistvo spletnega marketinga in mi s svojim strokovnim znanjem pomagal pri sestavi strategije za oglaševanje moje spletne strani.

Definitivno priporočam!

Matej Drašler

avtogeni-trening.si

Bil sem v položaju, da je obisk strani strmo padel. Podjetje mi je ekspresno poiskalo težavo, svetovalo in to po konkurenčnih cenah. Ne morem prehvaliti storitve. Sedaj imam 7 krat več obiska in stran deluje tako kot pred težavo in še bolje. Odnos do stranke A++, odzivnost A++, strokovnost/znanje A++. Priporočam!
Rok Kovačič

svet-klime.si

Vec kot zadovoljen z vsemi storitvami. Hitro, kvalitetno in ugodno! HVALA
flow-simple-marketing
databox-marketing
8ms-marketing
boba-marketing
intera-intrix-marketing
elektro-maribor-marketing
skupina-8-marketing
ream-marketing
novogradnje-maribor-marketing

Vas zanima več? Stopite v stik.

Nudimo popolno podporo za digitalni marketing. Od izdelave spletnih strani, do uvrstitev na Google in povečevanja prodaje.
Začnite