Optimizacija spletnih strani za iskalnike (SEO)

Storitve & cenik

Z optimizacijo spletnih strani lahko začnete takoj. Cena optimizacija strani znaša od 210€ na mesec dalje. Prvi na Google ste lahko že v 6-ih mesecih. 

Stopite v stik

Optimizacija spletnih strani - Prvi na Google v 6-ih Mesecih

Z optimizacijo spletne strani lahko dosežete dvoje. Več obiskovalcev in večjo stopnjo povpraševanj.
Optimizacija spletnih strani se izvaja tako z namenom dviga pozicij na iskalnikih, kot tudi z namenom povečanja stopnje konverzij na spletni strani.
Dvig organskih pozicij spletne strani pomeni, da spletna stran pridobi več obiska, s tem pa več potencialnih kupcev.
Izboljšanje tehničnih vidikov spletne strani pomeni izboljšanje hitrosti, strukture in drugih aspektov spletne strani, ki privede do izboljšane statistike vedenja uporabnikov. To pomeni, da delež tistih, ki oddajo povpraševanje oz. naredijo naročilo na spletni strani.
Z optimizacijo spletne strani tako dosežemo več prometa in več prodaje.

Optimizacija spletnih strani - cenik storitev

Optimizacija je časovno požrešna ter finančno in tehnično zahtevna. Zagotavljamo najnaprednejše SEO storitve.

Stopite v stik

Dogovorite se za rešitev po vaši meri, že od 210 €/mesec.

Napredna optimizacija
258
/ mesec
Povezave (5 povratnih povezav)
SEO članki
Gostujoče objave
Izboljšave strani & vsebine
On site optimizacija
napredna optimizacija
430
/ mesec
Povezave (10 povratnih povezav)
SEO članki (7500 znakov)
Gostujoče objave (2k znakov)
Izboljšave strani & vsebine
Osnovna optimizacija slik & hitrosti

Postopek optimizacije

Kako poteka optimizacija spletnih strani
 • 1

  Pregled in SEO analiza strani

  SEO analiza ni le analiza konkurentov in iskanj. Je tudi skrben pregled spletne strani, ki nam pove, kje so prednosti in slabosti strani.

 • 2

  SEO strategija

  Katere ključne besede so prave? Katere slabosti bomo odpravili? Kako bomo izboljšali besedila? V kakšnem vrstnem redu ...

 • 3

  Optimizacija hitrosti, slik & vsebine

  Vse, kar je objavljeno (napisano in naloženo) na vašo spletno stran je vsebina. Mi jo pregledamo in jo na podlagi analize ciljnih ključnih besed preuredimo, tako, da je berljiva in, da se ključne besede pojavljajo dovolj pogosto.

 • 4

  Pisanje besedil (SEO članki)

  Brez rednega dodajanja vsebine ni možno pridobiti najvišjih položajev na Googlu, vsaj tam, kjer je stopnja konkurence visoka. Predlagamo pisanje besedil (vsebinski marketing) na mesečni ravni.

Zahtevajte ponudbo

Koliko stane optimizacija spletnih strani (če pričakujete učinke) je odvisno od področja in konkurence. Optimizirali smo že preko 200 različnih spletnih mest in močno izboljšali položaje naših strank. Poleg dosežkov pa smo Google Partner, Hubspot certificirani strokovnjaki in imamo Google Certifikat za izdelavo, vodenje in optimizacijo “mobile” spletnih mest …

Pridobite več informacij

  Z oddajo obrazca soglašate z obdelavo osebnih podatkov.

  Pogosta vprašanja

  Dodatne informacije o optimizaciji spletnih strani

  1. Kako hitro so vidni učinki SEO optimizacije?

  Nekateri učinki optimizacije se zabeležijo takoj. To velja predvsem za tiste procese optimizacije, ki jih izvajamo na strani. Po vsaki taki spremembi pošljemo stran v indeksiranje. Učinki off site optimizacije se zabeležijo v nekaj dneh ali tednih po izvedbi. Kljub temu pa uvrstitve niso neposredno vezane na te spremembe oz. je Google previden pri spreminjanju uvrstitev, zato se ves učinek optimizacije pokaže najkasneje v 6-ih mesecih po izvajanju optimizacije spletnih strani.?

  2. Koliko stane optimizacija spletne strani?

  Optimizacija spletnih strani na področjih, kjer je konkurenca visoka in aktivna, je izredno zamudna in zahteva veliko spremljanja, brskanja in preizkušanja. Poleg tega zahteva veliko pisanja. Temeljna optimizacija spletne strani stane od približno 500 €. to je enkraten strošek, ki uredi spletno stran iz vidika optimizacije. Nadaljnja optimizacija spletnih strani je odvisna od tega, koliko na tem področju lahko naredite v podjetju. Po dogovoru vam pripravimo predlog in ponudbo, ki je sprejemljiva in vsebuje dovolj rešitev da se doseže učinek.

  3. Se z optimizacijo zaključi, ko dosežemo želene položaje?

  Če vaši tekmeci ne izvajajo optimizacije potem je dovolj, da se optimizacijo izvaja dokler ne dosežemo položajev. Če tekmeci redno in stalno izvajajo optimizacijo, potem jo mora tudi vaše podjetje, da bi obdržalo položaje.

  4. Kaj če položajev ne dosežemo?

  Tehnike, ki jih v okviru optimizacije spletnih strani izvajamo so preverjene in zagotovo učinkovite. Vemo da delujejo, delovale so v našem primeru in v primeru mnogih naših strank.

  6. Ali lahko optimizacija škoduje domeni?

  Da, a ne optimizacijam ki jo mi izvajamo. Naše tehnike so večkrat preverjene in uporabljene preden jih uporabimo pri strankah. Ne poslužujemo se “black hat” procesov, ne izvajamo “keyword stuffing-a”, ne umeščamo slabih povezav s “spam score-om” in ne izvajamo “fake branding-a”, … Čeprav mnoge od omenjenih tehnik delujejo menimo, da dolgoročno ne morejo imeti dobrega vpliva.

  Imate dodatna vprašanja?

  Stopite v stik in se pogovorite o možnosti SEO optimizacije. Odgovorili vam bomo na vprašanja in našli SEO storitve, ki jih potrebujete…

  Kontakt

  Reference

  Naše stranke, ki koristijo SEO storitve zasedajo prve pozicije na iskalnikih …

  Več o tem
  fasade-d&m optimizacija
  prva_hisa_optimizacija
  optimizacija-spletnih-strani-planinsec
  creaton-oglasevanje-in-optimizacija
  databox-marketing
  boba-marketing
  intera-intrix-marketing
  novogradnje-maribor-marketing

  Mnenja strank

  Zadovoljstvo strank izhaja iz zaupanja in iz združitve rezultatov s pričakovanji
  Davorin Gabrovec

  Databox

  Zelo sem zadovoljen z Martinom in njegovim delom. Je eden izmed pionirjev spletnega oglaševanja v Sloveniji in zagotovo bomo z njim sodelovali tudi v prihodnje.
  Rok Kovačič

  svet-klime.si

  Vec kot zadovoljen z vsemi storitvami. Hitro, kvalitetno in ugodno! HVALA
  Igor Hočevar

  Elementare d.o.o.

  Prisluhniti, razbrati cilj in poiskati pot! Vredno spoštovanja in zaupanja.
  Mojca Poličar

  Zobozdravstvo Apeks

  Gospod Martin je potrpežljivo sprejemal vse moje ideje in mi preprosto približal spletno oglaševanje. Našo stran je naredil z veliko posluha za naše želje. Hitro in profesionalno!!!
  Peter Ladič

  Intera d.o.o.

  Martinovo znanje obsega vse in še veliko več, kar smo potrebovali za spletni nastop. Vodil nas je skozi turbolentne čase in z njegovo pomočjo vztrajno branimo odlične pozicije. Vsekakor priporočam!
  Matej Drašler

  avtogeni-trening.si

  Bil sem v položaju, da je obisk strani strmo padel. Podjetje mi je ekspresno poiskalo težavo, svetovalo in to po konkurenčnih cenah. Ne morem prehvaliti storitve. Sedaj imam 7 krat več obiska in stran deluje tako kot pred težavo in še bolje. Odnos do stranke A++, odzivnost A++, strokovnost/znanje A++. Priporočam!
  Lorik Bejta

  Doctor Chimney LLC

  Great service, competitive pricing, punctual & very professional at highest level. Will continue...

  Zadnji projekti

  Preglejte naše zadnje projekte na področju optimizacije spletnih strani in preverite našo uspešnost

  Vas zanima več o SEO? Stopite v stik.

  Nudimo popolno podporo za digitalni marketing. Optimizacija spletnih strani (SEO) z vodenjem nudi zagotovljen rezultat in doseg prvih pozicij v 6-ih mesecih
  Začnite