Stranka

KS Podnart

Orodja

Wordpress, Enfold

Osnovni podatki

Vedno, ko naletimo na spletno stran, ki ni prodajno naravnana, smo nekoliko v zadregi, saj od nas zahteva nekoliko drugačen premislek. Vprašanje pri taki spletnih straneh je, kaj je resnično njihov namen in kako lahko pomagajo naročniku in bodočim obiskovalcem. V primeru izdelave spletne strani za KS Podnart smo se zato osredotočili na prenos informacije in preglednost...

Izdelava spletnih strani
ki presegajo pričakovanja

Kako lahko pomagamo naročniku in uporabnikom. Situacija v primeru KS Podnart je taka, da člani skupnosti razpolagajo z omejeno količino časa, saj ne gre za podjetje, ki bi imelo zaposlene. Zato smo poskrbeli, da lahko informacijo posredujejo v splet, s tem, da jo objavijo na spletni strani zgolj s tem, da pošljejo sporočilo na določen naslov.
S tem, ko pošljejo sporočilo na skrivni naslov, se vsebina sporočila samodejno doda med zadnje novice v razdelku objave in na prvi strani prikaže povzetek. Naslednja prednost pa je objavljanje dogodkov. Te lahko pripravijo tudi leto ali velč vnaprej, hkrati pa lahko zadnji hip vnesejo dogodek. Tako enostavno prikažejo vse informacije, uporanbiku pa omogočajo filtriranje glede na lokacijo, čas in vrsto dogodka.
Wordpress

Najbolj vsestranske in prilagodljive

Prilagojeno gostovanje

Hitro in zanesljivo gostovanje za WP

Vrhunski dizajn

Profesionalne predloge spletnih strani

Svetovanje

Vrhunski pristop in razumevanje zahtev

Hitra izvedba

V manj kot tednu dni

Vzdrževanje in posodabljanje

Skrbimo za brezhibno delovanje strani

Vas zanima več?

Stopite v stik in se dogovorite za sestanek in se posvetujte o možnostih izdelave spletne strani
Izdelava spletni strani