Stranka

Svet klime

Orodja

Wordpress, Enfold

Osnovni podatki

Izdelava spletne strani za svet-klime.si je imela dobro podlago. S stranko smo namreč že nekaj časa sodelovali, zato smo razpolagali s podatki o iskanjih in dobro razumeli način poslovanja podjetja. Tako smo ob izdelavi spletne strani uvedli rešitve, ki so se kazale kot potrebne, že v samem začetku sodelovanja.

Izdelava spletnih strani
ki presegajo pričakovanja

Za dvig stopnje konverzij za kanale Google oglaševanja in Facebook oglaševanja smo predlagali preureditev oz. izdelavo nove spletne strani. Uporabili smo obstoječo domeno, vsebino pa smo skoraj popolnoma zamenjali.

Optimizacija vsebine spletne strani
Iz obstoječih besedil smo v sodelovanju s stranko napisali nova, ki so osredotočena na skrbno izbrane ključne besede. Tako v besedilih na podstraneh niso uporabljene splošne ključne besede, temveč točni ciljni izrazi. Bolj kot je stran specifična, manj kot je splošna, tem bolj specifičen je ciljni izraz na katerega cilja.

Drugi cilj nove spletne strani je hitrost, ki je pomemben dejavnik za mobilne uporabnike. Stranka več kot polovico prometa prejema iz mobilnih naprav, zato smo predlagali stran, ki enakovredno deluje za mobilne in namizne naprave.

Za merjenje hitrosti smo uporabljali Pagespeed Google, GT Metrics in Pingdom, ter nekaj drugih. Po Google Pagespeed smo dosegli 82/100 za mobilne naprave in 90/100 za namizne. Prostora za izboljšave je sicer še nekaj, a bi bili v določenih primerih potrebni komromisi, stran pa je od tekmecev že sedaj bistveno hitrejša, zato smo oz. so se zadovoljili s tem rezultatom (ki je visoko nad povprečjem).

Stran je po Pingdom.com hitrejša od 89% testiranih strani | Po GT metrics se naloži v 3,7 sekundah, medtem ko povprečje za globalno testirane strani znaša 6,5 sekunde.

Rezultati optimizacije in oglaševanja: Že po enem mesecu od izdelave in optimizacije smo zabeležili več kot 50% dvig organskih klikov. Poleg tega smo uspeli zvišati stopnjo konverzije in kazalce uspešnosti vedenja na spletni strani.

Wordpress

Najbolj vsestranske in prilagodljive

Prilagojeno gostovanje

Hitro in zanesljivo gostovanje za WP

Vrhunski dizajn

Profesionalne predloge spletnih strani

Svetovanje

Vrhunski pristop in razumevanje zahtev

Hitra izvedba

V manj kot tednu dni

Vzdrževanje in posodabljanje

Skrbimo za brezhibno delovanje strani

Vas zanima več?

Stopite v stik in se dogovorite za sestanek in se posvetujte o možnostih izdelave spletne strani
Izdelava spletni strani