Naročnik spletne strani

Zobozdravstvena ordinacija Apeks

Orodja

Wordpress, VamTam

Osnovni podatki

Izdelava spletne strani je le del storitve, ki jo izvedemo pri stranki, ki naroči spletno stran. Proces začnemo z analizo trga (na Google) in najprej ugotovimo, kako bo ta spletna stran pridobivala promet (potencialne kupce). Zato smo naredili analizo iskanj in svetovali stranki, kako bo lahko v najkrajšem obdobju in najbolj donosno dolgoročno pridobivala stranke. Svetovanje je tako obsegalo izbor domene, izpostavilo najpomembnejše dejavnike, na katere smo se skozi celoten proces ozirali in jih upoštevali ter zagotovilo nek dolgoročen načrt, ki ga je stranka videla in razumela še preden se je za izdelavo spletne strani sploh odločila.

Izdelava spletnih strani
ki presegajo pričakovanja

Pri izdelavi smo upoštevali predvsem podatke o vedenju uporabnikov, ki iščejo zobozdravstvene storitve. Dejstvo je, da večina iskanj v Google izhaja iz mobilnih naprav. Stran ni le prilagojena mobilnim napravam, temveč smo omogočili strankam, da pokličejo v ordinacijo s klikom na telefonsko številko (ta jih preusmeri v aplikacijo za klic in vnese telefonsko številko), obenem pa zagotovili nadpovprečno hitrost tako za mobilne kot za namizne naprave.
Optimizacija hitrosti spletne strani za zobozdravstveno ordinacijo Apeks je obsegala minifikacijo, cache strani, baze in cachiranje za brskalnike in optimizacijo slik. Na hitrost pa smo gledali že v samem začetku in tako izbrali tudi predlogo strani, ki nam je omogočila vrhunske rezultate:

optimizacija hitrosti za mobilne naprave
optimizacija hitrosti za namizne naprave

Wordpress

Najbolj vsestranske in prilagodljive

Prilagojeno gostovanje

Hitro in zanesljivo gostovanje za WP

Vrhunski dizajn

Profesionalne predloge spletnih strani

Svetovanje

Vrhunski pristop in razumevanje zahtev

Hitra izvedba

V manj kot tednu dni

Vzdrževanje in posodabljanje

Skrbimo za brezhibno delovanje strani

Vas zanima več?

Stopite v stik in se dogovorite za sestanek in se posvetujte o možnostih izdelave spletne strani
Izdelava spletni strani