Naročite kakovostna besedila, ki bodo nagovorila vaše kupce in Google.

SEO članki

Pisanje besedil za splet. Članki, ki bodo prepričali vaše obiskovalce in vas uvrstili višje v iskalnikih
Prave besede na pravem mestu

Besedila, ki prepričajo. Na mestu, kjer jih kupci iščejo.

Relevantna vsebina

Vsebina, ki jo uporabniki iščejo pred nakupnimi odločitvami

Višje uvrstitve v iskalnikih

Pametna struktura, ki dvigne uvrstitve celotne domene

Besede ki vplivajo.

Dobra besedila si zaslužijo dobre pozicije. SEO članki so glavni element optimizacije spletnih strani. Brez njih ne gre.

Brez besedil ni položajev. Slaba besedila pa ne nagovorijo porabnikov, posledično pa se ne uvrstijo. SEO članki niso neberljiva in nezanimiva besedila z natlačenimi ključnimi besedami. Stvari so se namreč spremenile …

SEO članki niso več oskubljena in nesmiselna besedila. So mnogo več. Brez njih pa bi bila prva stran Google iskalnika prazna.

… Optimizacija za Google pomeni pisanje besedil, ki vodijo v nadpovprečen odziv uporabnikov. Članek, ki se uvrsti v Google iskalniku zbuja pozornost in radovednost bralca. Le dovolj visoka stopnja klikov v rezultatih iskanja vodi v dvig pozicij. Prava informacija v povezavi z iskalnim izrazom pa zagotovi, da uporabnik ponovne besedne zveze ne išče ponovno. Le dovolj visoka berljivost besedila, pa omogoči uporabniku spleta, da besedilo lahko konzumira.

0 %

vseh klikov se razdeli med prvih 5 rezultatov na Google iskalniku.

0 %

vodilnih SEO strokovnjakov meni, da vsebina najbolj pomemben element optimizirane spletne strani.

0 besed

vsebujejo v povprečju besedila na prvih položajih na Google.

Imate vprašanje?

Preberite si dodane informacije.

1. Kakšen je primer SEO članka?

SEO članek, je vsako besedilo, ki ga najdete na prvih mestih  Google iskalnika. Obstajajo pa boljša in slabša SEO besedila. Poglejte si nekaj primerov SEO člankov:

Kaj je digitalni marketing?, ali v Google vpišite “digitalni marketing”,

Koliko stane izdelava fasade?, ali v Google vpišite “cena fasade”,

2. Kako poteka pisanje SEO člankov?

Na podlagi podatkov o količini iskanj izdelamo strategijo. Naslove in vsebino besedil načrtujemo vnaprej, sproti pa spremljamo uvrstitve in gibanje že objavljenih besedil. Stalno izboljšujemo in posodabljamo tudi obstoječo vsebino.

3. Ali potrebujemo SEO članke?

Da. Brez besedil se skoraj ni mogoče uvrstiti na visoke pozicije v Google iskalniku. Optimizacija zgolj z gradnjo povezav nima takega učinka oz. lahko le začasno učinkuje.

6. Ali lahko laik napiše besedilo o tehničnih zadevah?

Res je, na vaš posel se vi spoznate najbolje. Toda vaši bralci so laiki in jih zanimajo poljudni odgovori, kar pa jim mi lahko posredujemo bolje.

7. Ali se SEO članke objavi? Kje?

Seveda. SEO članki so v 75% objavljeni na vaši spletni strani v razdelku /blog. Preostali del besedil objavimo na sorodnih spletnih straneh s povezavo do vaše spletne strani.

8. Ali lahko v podjetju sami pišemo besedila?

Raje ne. Po mnogih izkušnjah sodelovanja z različnimi podjetji, se to ne obnese. V redkih primerih je to odlična varianta na način, da članke potem optimiziramo in uredimo mi.

Naročite kakovostna SEO besedila in se uvrstite višje.

Začnite zdaj
Preberite več o SEO člankih in in o SEO strategiji.