Kako brezplačno oglaševati slikopleskarske storitve

slikopleskarstvo in fasaderstvo

Od vseh možnih načinov oglaševanja storitev (in izdelkov) so najbolj učinkovita ustna priporočila. Dobite jih popolnoma zastonj. Preberite več, o tem, kako do ustnih priporočil za slikopleskarstvo in fasaderstvo.

Oglasevanje-slikopleskarstvo

Ne glede na to, ali že imate spletno stran, so spodnji predlogi uporabni in učinkoviti. Vaš cilj je namreč pridobiti več strank oz. dvigniti ceno. Za karkoli od tega morate najprej dvigniti kvaliteto storitve v očeh uporabnika.

Vi sicer storitve že dobro opravljate, le da stranka tega “še ne ve”. Ne ceni dovolj, ker tudi drugi ne cenijo, ali vsaj ne govorijo o tem.

 

brezplacno-oglasevanje-slikopleskarstvo

Verjetno je vsaka (normalna) stranka zadovoljna s storitvami, ki ste ji jih opravili. Zato lahko dosežete zadovoljstvo stranke, o katerem bo z veseljem spregovorila, če na to mislite že vnaprej. Pomembno je, da se vnaprej dogovorite za njeno priporočilo, v primeru, da bo z opravljenim delom zadovoljna. Nič namreč ne šteje, če vi sami o sebi pišete, oz. bolj malo. Beseda zadovoljne stranke je bolj verodostojna in seže dlje oz. drugam, kot sežete vi. Zato je potrebno, da ji to omogočite in, da jo k temu spodbudite. Kako?

Pred začetkom dela, pri dogovarjanju o količini, ceni, roku, izrazite, da želite pridobiti njeno priporočilo. Nekatere bodo takoj zato (zastonj). Druge, ki nimajo časa oz. možnosti, opustite in jih za to ne prosite. Tretje pa bodo malo tarnale zato jih lahko pridobite s tem, da jim ponudite malo popusta. Zneska popusta ne boste izgubili, temveč ga boste investirali v najbolj donosen način oglaševanja, “od ust do ust”, saj bodo priporočilom izpostavljeni prijatelji in znanci tistih, ki so priporočila napisali.

Google +

Oglaševanje z Google +
Google +

Vse kar potrebujete je orodje, ki omogoča posredovanje mnenj oz. priporočil avtomatsko. Imenuje se Google +, zanj ste že slišali, a niste videli oz. poznali moči, ki jo ima.

Kaj nudi Google +:

 1. Razširite svoje sporočilo.
 2. Olajšajte svojim strankam, da vas bodo našle v celotnem Googlu.ko jih bo vaše podjetje najbolj zanimalo.
 3. Priporočite in dajte v skupno rabo.
 4. Prepričajte obiskovalce, da bodo priporočili vašo vsebino in jo dali v skupno rabo.
 5. Izboljšajte svoje oglase (samo za uporabnike Adwords).
 6. Oglasi v Iskanju Google, v katerih so uporabljeni elementi storitve Google+, imajo v povprečju od 5- do 10-odstotkov večje število klikov. (samo za uporabnike Adwords).

Kaj morate storiti:

 1. Izberite “Local Business” na povezavi,
 2. Vnesite ime podjetja, naslov in podatke,
 3. Zahtevajte kodo za verifikacijo (prejmete po pošti,
 4. Vnesete PIN, ki ste ga prejeli v poštnem sporočilu,
 5. Vnesete podatke, ki še manjkajo.
 6. Povežete s profili drugih vaših strani,
 7. Stranke lahko mnenje oddajo s tem, da v iskalnik Google vnesejo ime vašega podjetja in kliknejo “napiši mnenje”.

Nato lahko začnete z omenjeno strategijo, ki bo že v nekaj mesecih lahko prinesla prve rezultate. Pomembno je, da v kolikor se zanjo odločite, vztrajate vsaj eno leto.

Če imate vprašanje, potrebujete pojasnilo (ker prehitro pišem, vem), ali nasvet, To pridobite preko spodnjega obrazca.

Lahko tudi pokličete:

[contact-form-7 404 "Not Found"]