Izdelava spletnih strani je šele začetek

Za doseganje ciljev podjetja spletna stran potrebuje strategijo

Načrtujemo digitalni marketing, ki je temelj ideje spletne strani.

Izdelujemo spletne strani, ki pretvarjajo obiskovalce v stranke.

Razumevanje zahtev, poslovanja in ciljev podjetij združujemo s poznavanjem področja digitalnega marketinga, oglaševanja in optimizacije in zagotavljamo najhitrejšo pot do novih strank.

Začnite brez obveznosti.

S posredovanjem podatkov soglašate s tem, da jih uporabimo in shranimo z namenom izvedbe povpraševanja ali naročila.

Izdelava Spletnih Strani

Optimizaciji prijazne spletne strani, ki jih lahko urejate, vodite in upravljate popolnoma sami. Iz izkušenj (Google Adwords in SEO) vemo, kateri so ključni faktorji za optimizacijo spletne strani za iskalnike ter kateri so ključni dejavniki, ki vplivajo na stopnjo konverzij spletnih strani in trgovin. Naše spletne strani so SEO prijazne, obenem pa že delno optimizirane (hitrost, on site, META).
Pri izdelavi spletnih strani podjetja največkrat ne razmišljajo o tem, kaj bo sledilo. Namreč to, da bo po vsej verjetnosti nova spletna stran “na dnu” Google iskalnika, kjer klikov pač ni. Redki sicer lahko računajo na to, da bodo stranke vpisale ime njihovega podjetja v Google, a tega je, glede na potencial, malo.
Podjetja danes potrebujejo izdelavo spletnih strani, ki so 100% prilagojene mobilnim napravam, dosegajo visoke hitrosti pri relativno nizki porabi sredstev in so pripravljena na doseganje visokih položajev na Google.

Ne začnite z reševanjem nizkih položajev in visoke stopnje zapustitev spletne strani šele, ko boste naredili spletno stran in to “občutili”. Iz izkušenj, dela s podjetji, ki so se zavedla pomena položajev na Google in hitrosti ter “engagement-a” uporabnikov, nudimo rešitev, ki omogoča najhitrejši vzpon na najvišja mesta v Google iskalniku:

Pri izdelavi spletnih strani podjetja največkrat ne razmišljajo o tem, kaj bo sledilo. Namreč to, da bo po vsej verjetnosti nova spletna stran “na dnu” Google iskalnika, kjer klikov pač ni. Redki sicer lahko računajo na to, da bodo stranke vpisale ime njihovega podjetja v Google, a tega je, glede na potencial, malo.
Izdelava spletnih strani, ki jo izvajamo je usmerjena izključno v pridobivanje visokih uvrstitev v Google, v najkrajšem možnem času. Naša izdelava spletnih strani temelji na poglobljeni analizi iskanj, analizi tekmecev in določitvi najbolj donosnih ključnih besed, na katere želimo uvrstiti spletno stran.
Wordpress

Iskalnikom prijazne in enostavne za urejanje

VPS / NGINX

Zmogljivo gostovanje za najvišjo hitrost

Mobile friendly

naprednejša ``mobile`` optimizacija

Optimizacija besedil

na ciljne ključne besede

Visoki položaji

na Google iskalniku

Besedila v ceni

spišemo do 7500 znakov

Izdelava spletnih strani z analizo nakupnega procesa

Pri izdelavi spletnih strani analiziramo pot kupcev in najdemo rešitev, ki bo podjetju omogočila, da jih prepričljivo nagovori.
Definiramo najbolj donosne iskalne izraze

Podatke o iskanjih uporabimo v besedilih in strukturi spletne strani.

Analiziramo nakupni proces

Kupci se o nakupu odločajo od 3 do 12 mesecev. Dobra spletna stran potencialne kupce spremlja skozi celoten nakupni proces.

Spletne strani za digitalni marketing

Spletno stran vedno opremimo z orodji za analizo, ponovno trženje, sledenje iskanjem, dinamično vsebino, ...

Certifikati
za izdelavo spletnih strani

Znanje, ki nam omogoča, da izdelamo spletne strani, ki prodajajo bolje.

Google Mobile Sites Certifikat

Certifikat, ki potrjuje poznavanje in razumevanje izdelave spletnih strani za mobilne naprave.

Google Mobile Ads certifikat

Certifikat, ki dokazuje razumevanje in poznavanje področja oglaševanja in vedenja uporabnikov na mobilnih napravah.

Google Ads Search Certifikat

Certifikat, ki ga podeljuje Google za poznavanje in razumevanje oglaševanja na Google iskalnem omrežju.

Izdelava spletnih strani certifikat

Izdelava mobilnih spletnih strani

Dobro poznavanje izdelave mobilnih spletnih strani, razumevanje najboljših praks in tehnologij brskalnikov.

Google Mobile oglaševanje certifikat

Google Mobile Ads

Močno poznavanje in razumevanje področja oglaševanja za mobilne naprave.

Google oglaševanje certifikat

Google oglaševanje certifikat

Koncepti, osnove in napredne funkcije razumevanja Google oglaševanja.

Izdelava spletnih strani
za digitalni marketing

Izdelava spletnih strani je prvi korak v digitalni marketing, zato so najbolj učinkovite spletne strani tiste, ki so od začetka usmerjene v doseganje ciljev podjetja.

Izdelava spletnih strani se zato ne začne s pregledom celostne grafične podobe, ali z vprašanjem, kakšne barve si želite, ali kakšen je vaš okus. Začne se z vpogledom v podatke, ki nam jih nudi splet in nam omogočajo, da razumemo, kako se vedejo kupci, kaj iščejo in kako ter katere so tiste prioritete, ki odločajo o tem, katero ponudbo bodo izbrali.

Dizajn spletne strani
je v službi funckionalnosti

Najboljša oblika je tista, ki podpira funkcijo. Izdelava spletne strani zato pomeni iskanje oblike spletne strani, ki bo dodatno podprla sporočilo, ki ga spletna stran želi posredovati. Šele takrat bo zgodba uporabnika prepričala.

Izdelava spletne strani
vpliva na ``offline`` procese

Kdor želi uspeti na spletu, se bo moral spremeniti. Ne govorimo o tem, da morate iskati druge produkte ali storitve, temveč o tem, da je konkurenčnost vašega podjetja na spletu, odvisna od tega, kako lahko spremenite svoje poslovne procese, da bi spletnemu uporabniku ponudili več.

Izdelava spletne strani
ni enkraten strošek

Če se digitalnemu marketingu ne nameravate posvečati dolgoročno v smislu časa in sredstev, na spletu pač ni prostora za vas. Boljši rezultati poslovanja čakajo na podjetja, ki so pripravljena resno pristopiti ...

Naročite izdelavo spletnih strani, ki vam bo omogočila hitejši vstop na (digitalni) trg.

Naše spletne strani so hitrejše, bolj učinkovite in bolje podprte, kot izdelki naših konkurentov. Vse dosegajo višje stopnje konverzije, višje hitrosti in posledično nižje cene za pridobitev novih strank.

Cenik izdelave spletnih strani

Preglejte si cene izdelave spletnih strani
Ogled cenika
Ali si poglejte naše projekte

Naše spletne strani