Izdelava spletnih strani je šele začetek

Za doseganje ciljev podjetja spletna stran potrebuje strategijo

Načrtujemo digitalni marketing, ki je temelj ideje spletne strani.

Izdelava spletnih strani, ki pretvarjajo obiskovalce v stranke.

Razumevanje ciljev podjetij združujemo s poznavanjem področja marketinga in zagotavljamo najhitrejšo pot do novih strank.

Začnite brez obveznosti.
  Vse o izdelavi spletnih strani?

  Podjetja danes potrebujejo izdelavo spletnih strani, ki so 100% pripravljene na doseganje visokih položajev na Google.
  Pri izdelavi spletnih strani podjetja največkrat ne razmišljajo o tem, kaj bo sledilo. Namreč to, da bo po vsej verjetnosti nova spletna stran “na dnu” Google iskalnika, kjer klikov pač ni. Redki sicer lahko računajo na to, da bodo stranke vpisale ime njihovega podjetja v Google, a tega je, glede na potencial, malo.
  Podjetja danes potrebujejo izdelavo spletnih strani, ki so 100% prilagojene mobilnim napravam, dosegajo visoke hitrosti pri relativno nizki porabi sredstev in so pripravljena na doseganje visokih položajev na Google.
  Izdelava spletnih strani, ki jo izvajamo je usmerjena izključno v pridobivanje visokih uvrstitev v Google, v najkrajšem možnem času. Naša izdelava spletnih strani temelji na poglobljeni analizi iskanj, analizi tekmecev in določitvi najbolj donosnih ključnih besed, na katere želimo uvrstiti spletno stran.
  Wordpress

  Iskalnikom prijazne in enostavne za urejanje

  VPS / NGINX

  Zmogljivo gostovanje za najvišjo hitrost

  Mobile friendly

  naprednejša ``mobile`` optimizacija

  Optimizacija besedil

  na ciljne ključne besede

  Visoki položaji

  na Google iskalniku

  Besedila v ceni

  spišemo do 7500 znakov

  Izdelava spletnih strani z analizo nakupnega procesa

  Pri izdelavi spletnih strani analiziramo pot kupcev in najdemo rešitev, ki bo podjetju omogočila, da jih prepričljivo nagovori.
  Definiramo najbolj donosne iskalne izraze

  Podatke o iskanjih uporabimo v besedilih in strukturi spletne strani.

  Analiziramo nakupni proces

  Kupci se o nakupu odločajo od 3 do 12 mesecev. Dobra spletna stran potencialne kupce spremlja skozi celoten nakupni proces.

  Spletne strani za digitalni marketing

  Spletno stran vedno opremimo z orodji za analizo, ponovno trženje, sledenje iskanjem, dinamično vsebino, ...

  Izdelava spletnih strani
  za digitalni marketing

  Izdelava spletnih strani je prvi korak v digitalni marketing, zato so najbolj učinkovite spletne strani tiste, ki so od začetka usmerjene v doseganje ciljev podjetja.

  Izdelava spletnih strani se ne začne s pregledom celostne grafične podobe... Začne se z vpogledom v podatke, ki nam jih nudi splet. Ti nam povedo, kako se vedejo kupci, kaj iščejo in kako. Katere so tiste prioritete, ki odločajo o tem, katero ponudbo bodo izbrali.

  Dizajn spletne stranije v službi funckionalnosti

  Najboljša oblika je tista, ki podpira funkcijo. Izdelava spletne strani zato pomeni iskanje oblike spletne strani, ki bo dodatno podprla sporočilo, ki ga spletna stran želi posredovati. Šele takrat bo zgodba uporabnika prepričala.

  Izdelava spletne stranivpliva na ``offline`` procese

  Kdor želi uspeti na spletu, se bo moral spremeniti. Ne govorimo o tem, da morate iskati druge produkte ali storitve, temveč o tem, da je konkurenčnost vašega podjetja na spletu, odvisna od tega, kako lahko spremenite svoje poslovne procese, da bi spletnemu uporabniku ponudili več.

  Izdelava spletne strani ni enkraten strošek

  Če se digitalnemu marketingu ne nameravate posvečati dolgoročno v smislu časa in sredstev, na spletu pač ni prostora za vas. Boljši rezultati poslovanja čakajo na podjetja, ki so pripravljena resno pristopiti ...

  Vstopite na digitalni trg hitreje

  Naše spletne strani so hitrejše, bolj učinkovite in bolje podprte. Dosegajo višje stopnje konverzije, višje hitrosti in imajo nižje CPA.

  Cenik izdelave spletnih strani

  Preglejte si cene izdelave spletnih strani
  Ogled cenika
  Ali si poglejte naše projekte

  Izdelava naprednih spletnih strani

  Izdelava spletnih strani za podjetja, ki pričakujejo najboljše rezultate. Visoke uvrstitve, izjemna hitrost, visoke stopnje konverzije in kakovostna vsebina.

  1. Kako poteka izdelava spletne strani

  1. Izdelava spletne strani se začne z jasnim dogovorom. Potrebno je, razumevanje zahtev stranke in trga. Potrebno je tudi razumevanje v obratni smeri. Vi poveste zahteve, mi damo predloge. Nato se uskladimo.
  2. Sledi priprava strukture spletne strani in vsebine. Dobre slike, videi in dobra besedila so nujna za izdelavo lepe in privlačne spletne strani.
  3. Izbor grafične predloge, ki jih pošljemo v predogled. To pomeni, da že pred izdelavo strani vidite, kako izgleda. Grafične predloge spletne strani so namreč napolnjene z “demo” vsebino.
  4. Predstavitev izdelka in možnost za serijo popravkov.
  5. Predaja spletne strani stranki.

  2. Koliko stane izdelava spletne strani?

  Cena izdelave spletne strani je vnaprej dogovorjena. Na povpraševanje vam odgovorimo s ponudbo oz. predračunom. Preproste spletne strani skupno znašajo od 400 € (z DDV) dalje. V to ceno je zajeto delo, grafična predloga strani, prilagoditev glavne strani in do 5 podstrani.

  Dodatne podstrani, jeziki in posebne funkcije vam sporočimo v okviru ponudbe. Razlog za drugačno ali višjo ceno vam tudi pojasnimo. Več o tem.

  3. Kaj potrebujemo za izdelavo spletne strani

  Izdelava spletnih strani od vas zahteva jasna navodila in material, ki ga želite objaviti. Pripraviti morate:

  • Strukturo spletne strani (glavna stran, katere podstrani, npr: Domov; Storitev 1; Storitev 2; Storitev 3; Kontakt)
  • Besedila spletne strani (Tako je, besedila so vaša naloga. Lahko jih napišemo tudi mi, a to ni zajeto v osnovni ceni).
  • Slike spletne strani (Sami morate izbrati slike. Lahko pa izbor in nakup prepustite tudi nam. To pomeni, da mi izberemo in prilagodimo ter umestimo slike na vašo spletno stran).
  • Spletno gostovanje (lahko uporabimo vaše obstoječe gostovanje, ali vam ga uredimo mi).
  • Domena spletne strani (lahko tudi svetujemo pri izbiri optimizaciji in brand-u prijazne domene in uredimo nakup).

  4. Kaj so optimizirane spletne strani

  Optimizaciji prijazne spletne strani so narejene za najhitrejšo uvrstitev v Google iskalniku. To pomeni, da imajo urejena popolnoma vsa SEO področja:

  • Hitrost spletne strani
  • META vsebina spletne strani
  • Struktura spletne strani
  • Indeksiranje (robots.txt, sitemap.xml, Search Console, …)
  • Trajne povezave
  • Druge aspekte

  Več o optimizaciji spletnih strani

  5. Ali lahko optimizacijo naročimo kasneje

  Da. Lahko, a se vam ne izplača. V kolikor vse v enem procesu naredimo, je cena nižja in rezultati hitrejši.

  6. Za koga je primerna optimizirana spletna stran

  Izdelava SEO spletnih strani je nujna za podjetja, ki so odvisna od položajev v iskalnikih. Zelo smiselna je tudi za podjetja, ki nameravajo v SEO vlagati v prihodnosti. Preberite si Kaj morajo o digitalnem marketingu vedeti vodilni v podjetjih

  Zakaj bi izbrali naše storitve?

  Naša primarna dejavnost je digitalni marketing. Z nami sodeluje mnogo podjetij, ki pričakujejo vrhunske rezultate in povrnitev investicij, ki jih vlagajo. Pogosto pa se soočamo s situacijami, ko je zasnova spletne strani ovira pri doseganju boljših rezultatov. Ker se soočamo z ovirami, ki jih slabše zasnovane  spletne strani predstavljajo pri doseganju dobrih rezultatov v marketingu, razumemo to, kako jih izboljšati in izdelati spletne strani, ki so v osnovi zasnovane tako, da so nadpovprečne pri optimizaciji in oglaševanju.

  Reference

  Imate dodatna vprašanja?

  V kolikor imate dodatna vprašanja, ali bi želeli posvet o izdelavi strani, stopite v stik.

  Več informacij