Spoznajte Linkedin Oglaševanje

LinkedIn Oglaševanje

Linkedin oglaševanje vam nudi dostop do največje poslovne baze uporabnikov na svetu
Največja baza strokovnjakov

Z Linkedin oglaševanjem lahko dosežete preko 560 milijonov strokovnjakov. Ciljanje je možno glede na selo, ki ga opravljajo, položaj, industrijo, velikost podjetja...

Napredni Linkedin oglase

Izbiramo lahko mecd različnimi tipi Linkedin oglasov, od klasičnih oglasov na časovnici in slikovnih oglasov, do Linkedin Lead Ads in ostalih možmnosti.

Nadzor nad porabo in dosegom

Linkedin oglaševanje nudi popoln nadzor nad porabo in dosegom, Stroški so 100% v okviru dogovorjenega oz. nastavljenega.

Linkedin oglasi za vse proračune in cilje

Ne glede na to, koliko nameravate zapraviti, ali kateri cilj želite doseči, Linkedin oglaševanje nudi rešitve za vse.
Z Linkedin oglaševanjem lahko dosežete največje občinstvo aktivnih in vplivnih strokovnjakov na svojem področju. Povežite se s strokovnjaki po celem svetu.
Svojo idealno ciljno publiko lahko dosežete na podlagi različnih podatkov o uporabnikih, kot so npr. naziv in funkcija delovnega mesta, panoga podjetja in velikost, delovno dobo, izkušnje ipd
Različne vrste oglasov za različna prodajna sporočila. Slikovni oglas ki se prikazuje množicam, ki delajo v farmacevtski industriji ali pa direktno sporočilo v nabiralnik direktorju podjetja, ki ima 50 – 100 zaposlenih. Številke in koncept lahko izberete sami, Linkedin pa poskrbi za podatke in vam omogoči dostop do vaših potencialnih kupcev.

Vrste Linkedin oglasov

Različne vrste oglasov za različna prodajna sporočila. Slikovni oglas ki se prikazuje množicam, ki delajo v farmacevtski industriji ali pa direktno sporočilo v nabiralnik direktorju podjetja, ki ima 50 – 100 zaposlenih. Številke in koncept lahko izberete sami, Linkedin pa poskrbi za podatke in vam omogoči dostop do vaših potencialnih kupcev.

V Linkedin nabiralnik vaših potencialnih kupcev lahko dostavimo prodajno pismo, ki jih bo nagovorilo in prepričalo.

Poosebljeni dinamični oglasi vsebujejo podatke o uporabniku in tako pritegnejo njegovo pozornost.

Imate dobra besedila, ki bodo zanimala določene strokovnjake? Vsebino lahko dostavite vsem potencialnim strankam, ki se ukvarjajo s področjem, o katerem pišete.

Klasične slikovne in besedilne oglase lahko umestimo na vidna mesta potencialnih B2B kupcev.

Linkedin oglaševanje, v okviru vaših zahtev in zmožnosti

Začnite z Linkedin olgaševanjem že danes. Nagovorite svoje ciljne stranke.
Linkedin oglaševanje
Od 120
/ mesec
Analiza trga
Postavitev kampanje
Vodenje in optimizacija
Začnite

Mnenja strank

Davorin Gabrovec

Databox

Zelo sem zadovoljen z Martinom in njegovim delom. Je eden izmed pionirjev spletnega oglaševanja v Sloveniji in zagotovo bomo z njim sodelovali tudi v prihodnje.
Ivan Tomanovič

Super obrok

Zelo vestni, ugodne cene spletnega oglaševanja, velika profesionalnost. Priporočamo
Matej Drašler

Avtogeni trening

Bil sem v položaju, da je obisk strani strmo padel. Podjetje mi je ekspresno poiskalo težavo, svetovalo in to po konkurenčnih cenah. Ne morem prehvaliti storitve. Sedaj imam 7 krat več obiska in stran deluje tako kot pred težavo in še bolje. Odnos do stranke A++, odzivnost A++, strokovnost/znanje A++. Priporočam!
Peter Ladič

Intera

Martinovo znanje obsega vse in še veliko več, kar smo potrebovali za spletni nastop. Vodil nas je skozi turbolentne čase in z njegovo pomočjo vztrajno branimo odlične pozicije. Vsekakor priporočam!
Rok Kovačič

Svet Klime

Vec kot zadovoljen z vsemi storitvami. Hitro, kvalitetno in ugodno! HVALA
Mojca Poličar

Zobozdravstvo Apeks

Gospod Martin je potrpežljivo sprejemal vse moje ideje in mi preprosto približal spletno oglaševanje. Našo stran je naredil z veliko posluha za naše želje. Hitro in profesionalno!!!
optimizacija-spletnih-strani-elektro-maribor
databox-oglasevanje
ream-oglaševanje
skupina-8-oglasevanje
optimizacija spletnih strani - klima
Prepričajte se, ali je Linkedin pravi za vas. O tem, kako si z njim lahko vaše podjetje pomaga, da doseže zastavljene cilje. Oceno uspešnosti in stroškov ter priporočene načine v skladu z vašimi cilji.

Začnite z Linkedin oglaševanjem

    Z oddajo obrazca soglašate z obdelavo osebnih podatkov.